Zi importantă pentru Bianca Drăguşanu. Vedeta a făcut anunţul: "O să fie cu surle şi cu trâmbiţe"

+6 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu, Victor Slav şi Daria Oana © Facebook

Bucurie fără margini pentru Bianca Drăguşanu. Ziua de 14 noiembrie este una extrem de importantă pentru vedetă.

Aceasta a vrut să-şi împartă bucuria cu toată lumea, astfel că a dezvăluit care este motivul pentru care astăzi este atât de fericită. Bianca Drăguşanu îşi aniversează sora, astfel că soţia lui Victor Slav a vrut să le spună tuturor de ce este atât de fericită. Chiar dacă nu sunt mulţi cei care ştiu că Bianca mai are o soră, aceasta încearcă cu fiecare ocazie să se laude cu ea şi să spună lumii cât de mult o iubeşte. Deşi cele două se văd foarte rar, relaţia lor este una specială.

Cu ocazia aniversării, Oana Daria va veni în vizită la Bucureşti, iar Bianca Drăguşanu a avut un mesaj extrem de emoţionat pentru sora sa.

"Azi am un motiv în plus de bucurie, pentru că sora mea vine la mine, de la 500 de km depărtare. E ziua ei de naştere. La mulţi ani, surioara mea! Îţi mulţumesc pentru că îmi eşti o prietenă atât de bună. O să încerc să o sărbătoresc cu surle şi trâmbiţe aşa cum merită", a spus Bianca Drăguşanu în cadrul emisunii pe care o prezintă.

Sora Biancăi nu este o persoană publică şi a preferat mereu să stea în spate pentru a avea grijă de familia sa. Chiar şi aşa, Bianca o invită destul de des la ea, iar de multe ori o pune să fie model pentru creaţiile sale.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro