Zi mare pentru două celebrități de la noi! În sfârșit, s-au CĂSĂTORIT

S-au văzut, s-au îndrăgostit, iar astăzi şi-au unit destinele în faţa ofiţerului stării civile. O celebră cântăreaţă de muzică populară şi iubitul ei au spus astăzi cel mai important „DA” din viaţa lor și și-au oficializat relaţia.

În urmă cu puţin timp, la Primăria Sectorului 5 din Capitală, Marcel Toader şi Maria Constantin au răspuns tare şi răspicat celei mai importante întrebări din viaţa lor, aceea dacă vor să formeze o familie. Au aşteptat ceva timp pentru a putea face pasul cel mare, nu pentru că nu ar fi fost siguri de sentimentele lor, dar programul încărcat al amândurora nu le-a permis să se ocupe de pregătirile necesare pentru nuntă.


Imediat după oficializarea căsătoriei, Maria Constantin şi-a anunţat prietenii virtuali despre fericitul eveniment care s-a petrecut în viaţa ei, iar mesajul pe care artista la postat pe un site de socializare a generat o mulţime de felicitări din partea fanilor. „De azi suntem Doamna şi Domnul Toader!”, a scris artista.


Marcel Toader nu este la prima experienţă de acest gen, omul de afaceri fiind căsătorit în trecut cu alte cinci femei. Prima soţie a lui Marcel a fost o franţuzoaică. Despre ea se ştie că l-a susţinut financiar, ca să intre în afaceri. A doua soţie a fost fosta jucătoare de tenis Cătălina Cristea. În 2005, Marcel s-a însurat cu cântăreaţa Anamaria Ferentz. Mariajul lor a durat doar câteva luni şi s-a terminat urât, artista acuzându-l de gelozie excesivă şi violenţă. La scurt timp de la divoţul de Anamaria Ferentz afaceristul s-a căsătorit cu o femeie mai tânără cu 23 de ani decât el, Diana Ghenu, iar ultima soţie a fost Gabriela Cristea, de care a divorţat în 2013.

Citește și:

Marcel Toader, din nou tată?! Maria Constantin a dat vestea bombă cu o lună înainte de nuntă

Maria Constantin şi Marcel Toader, nuntă cum nu s-a mai văzut în showbiz! Rochia de mireasă are un...SECOL

Ziua cea mare se apropie! Ce face Maria Constantin ca să arate minunat în rochia de mireasă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro