VIDEO / Zi neagră pentru Celine Dion! Azi işi conduce fratele pe ultimul drum

Acest început de an este unul devastator pentru celebra cântăreaţă Celine Dion, care şi-a pierdut şi soţul şi fratele, ambii bolnavi de cancer.

Celine Dion îşi va lua rămas-bun de la fratele sau Daniel, azi, când acesta va fi înmormântat. Funerariile acestuia vor avea loc la parohia St-Simon-et-Jude din Charlemagne, o suburbie a oraşului Montreal, unde familia să a locuit.
 
După ce a refuzat să cânte la îmormântarea soţului, surse din anturajul lui Celine Dion spun că la priveghiul lui Daniel, care a murit la 59 de ani, a interpretat o piesă emoţinantă în faţa unui cerc restrâns de prieteni şi rude.

E posibil să nu participe la îmormântare

Ieri, cotidianul Etonline scria că artista canadiană s-ar putea să nu participe la tristul eveniment pentru că nu vrea să îşi mai supună copiii încă o dată în public după ce aceştia au trecut prin momente grele din cauza morţii tatălui lor.

Soțul și managerul lui Céline Dion a murit joi, 14 ianuarie, cu două zile înainte de a împlini 74 de ani, după o luptă grea cu cancerul. Două zile mai târziu, fratele artistei pierdea lupta cu aceeași boală necruţătoare şi va fi înmormântat în cursul zilei de luni.

T.S

VIDEO / Cea mai sfâșietoare imagine de la înmormântarea soțului! Celine Dion a luat sicriul în braţe și a început să jelească


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro