Zice că se ține de cură de slăbire, dar noi avem dovada că... mănâncă pe ascuns! Video EXCLUSIV

Este unul dintre cei mai simpatici prezentatori TV și, totodată, și unul dintre cei mai pofticioși dintre ei. Iar de curând a și anunțat că a intrat la dietă dorindu-și să mai slăbească puțin. Dar, cu toate acestea, avem dovada că mănâncă pe... ascuns.
Răzvan Botezatu este decis să slăbească câteva kilograme bune. Iar pentru asta, simpaticul ”matinal” a intrat la dietă, iar acest lucru înseamnă pentru el eliminarea dulciurilor din ”meniu”. Dar, pare-se, nu se poate abține chiar întru-totul de la pofte, el fiind surprins, zilele trecute, în timp ce încerca să se abată de la dietă.
De altfel, a și reușit să o facă pentru că, într-una dintre pauzele de publicitate ale emisiunii Star Matinal, pe când Raluca Dumitru și Rocsana Marcu, colegele lui de platoul nu erau atente s-a înfruptat din tortul pregătit de frumoasa asistentă TV.
E adevărat, a început să mănânce portocalele cu care era ornată prăjitura, dar, simțind gulstul de dulce nu a rezistat și s-a înfruptat și din preparatul interzis... Și nu a serviut doar puțin, o lingurăță, două, ci destul pentru ca, în momentul în care a ajuns în redacție să aibă parte de in incident... haios, el reușind să strâmbe picioarele unui scaun în momentul în care a vrut să se așeze.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro