Filmele care au adus zâmbete în casele tuturor! Top filme memorabile ale actorului Robin Williams

Robin Williams a fost unul dintre cei mai emblematici actori de comedie al ultimelor decenii. Chiar dacă actorul a încetat din viaţă în mod subit, o serie de capodopere ale cinematografiei au rămas drept moştenire pentru un public întreg. 

1. Hook (1991)

Cu siguranţă, filmul preferat al copilăriei! Robin Williams îl interpretează cu măiestrie pe Peter Pan, ajuns la maturitate şi încearcă să găsească o soluţie prin care să-şi scape cei doi copii din "ghearele" Căpitanului Hook. Filmul, regizat de Steven Spielberg este unal dintre cele mai emblematice poveşti şi care transmite un mesaj puternic atât celor mici, dar şi adulţilor!

2. Jumanji (1995)

"Jumanji" spune povestea unui joc periculos, în care prietenia, acţiunea, umorul şi aventura sunt ingredientele de bază ale peliculei. Personajul interpretat de Robin Wililams rămâne captiv în jocul preferat al copilăriei sale, iar odată eliberat,la vârsta adultă, el îşi dă seama că are d eîncheiat o misiune care îi va pune atât lui, cât şi celor dragi, viaţa în pericol.

3. Good Will Hunting (1997)

Will Hunting, interpretat de Matt Damon este un geniu nedescoperit şi care lucrează ca băiat de serviciu la un Institut de Matematică. Între el şi psihologul Sean Maguire (Robin Williams) se înfiripează o frumoasă poveste de prietenie care le va schimba viaţa pentru totdeauna.

4. Mrs Doubtfire (1993)

Un alt film care a beneficiat de extrem de multă popularitate este Mrs. Doubtfire. Robin Williams a atras simpatia tutror prin acest rol, în momentul în care personajul interpretat de el alege să se deghizeze într-o bunicuţă simpatică, pentru a fi mai aproape de copiii lui, aflaţi în custodia fostei sale soţii.

5. Dead Poets Society (1989)

Profesorul de limbă şi literatură engleză, John Keating devine o adevărată inspiraţie pentru studenţii lui în momentul în care îi invită la un cerc literar aparte, în care literatura, dar şi problemele de zi cu zi sunt discutate la un cu totul alt nivel.

Actorul Robin Williams a fost găsit mort, luni, în casa lui din Tiburon, California. Robin Williams a încetat din viaţă la vârsta de 63 de ani, iar o primă ipoteză ar fi sinuciderea.

A.M.

Foto: captură Youtube

Citeşte şi:

A MURIT actorul Robin Williams

Cum au reacţionat celebrităţile de la Hoollywood când au auzit că Robin William a murit


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro