Imaginile cu care a înnebunit bărbaţii! Jennifer Aniston face striptease la 44 de ani şi arată demenţial / Video

Are 44 de ani, dar arată ca la 30 şi nu are de gând să renunţe prea curând la scenele provocatoare din filme. Actriţa Jennifer Aniston face senzaţie în comedia a "We'are the Millers" cu un număr fierbinte de striptease care, cu siguranţă, va fi pe placul bărbaţilor.

Filmul în care joacă Jennifer Aniston este plin de scene senzuale, iar dansul actriţei i-a uimit chiar şi pe colegii de platou, care o consideră foarte atragătoare şi într-o formă de zile mari.

"Este foarte bună. Am văzut câteva părți din dansul ei și pot să spun că este magnifică. Nu-mi venea să cred că e real, este foarte atrăgătoare. Mi s-a împlinit un vis să joc alături de ea" , a spus colega actriţa Emma Roberts, pentru Huffington Post.

Nu doar actrița de 21 de ani a fost impresionată de dansul la bară al lui Jennifer Aniston, ci și regizorul filmului, Marshall Thurber.


În comedia "We'are the Millers" , Aniston joacă rolul unei dansatoare de striptease pe care un traficant o angajează să îi fie soţie, pentru a-l ajuta sa scoată din Mexic o cantitate mare de droguri fără a fi suspectat de autorităţi. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro