A găsit remediul! Ce face Brigitte Sfăt, după ce a anunţat că se simte „prizonieră” lângă Ilie Năstase / VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Brigitte Sfăt, soţia lui Ilie Năstase. © Instagram

Problemele din mariajul cu Ilie Năstase au determinat-o pe Brigitte Sfăt să facă mai multe declaraţii neşateptate. „Mă simt prizonieră în această relaţie”, “Sunt o persoană rănită, care nu mai are sentimente”, s-a plâns bruneta. După toate aceste cuvinte dure, vedeta se focusează mai mult pe propria persoană şi, din câte se pare, acest lucru îi prinde bine.

În urmă cu câteva zile, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Brigitte Sfăt în oraş. Vedeta a mers la un bancomat, a scos o sumă importantă de bani, apoi a plecat grăbită. Următoarea destinaţie a soţiei lui „Nasty” a fost magazinul de îmbrăcăminte pe care îl deţine în Capitală.

Odată ajunsă în shop, Brigitte a luat la puricat actele firmei, a făcut inventarul şi şi-a făcut o listă pentru aprovizionare. Vedeta a petrecut mai bine de o oră şi jumătate printre haine şi pantofi, iar una dintre angajatele sale i-a pus la dispoziţie toate informaţiile pe care le-a solicitat.

Aşadar, pentru a trece mai uşor peste necazurile din căsnicie, Brigitte Sfăt şi-a găsit refugiul în propria afacere. Bruneta pare mai motivată ca oricând ca totul să meargă bine în activitatea pe care o desfăşoară.

Cu dedicaţie, pentru Ilie Năstase

Recent, Brigitte Sfăt şi-a făcut un nou tatuaj. Ea şi-a scris pe corp un verset din Bilblie, iar toată lumea este convinsă că mesajul divin îi este adresat lui Ilie Năstase.

„Psalm 118:8: «It is better to trust in the LORD Than to put confidence in man.» (n.r.: Psalm 118:8: «E mai bine să ai încredere în Dumnezeu, decât să îţi pui convingerea fermă într-un bărbat»”, este scris pe spatele vedetei.

Citeşte şi: Apariţie de senzaţie a Elenei Gheorghe! A născut în urmă cu două luni, dar e bombă sexy / VIDEO PAPARAZZI

Citeşte şi: Ce face Smiley când nu e, acasă, cu Gina Pistol și e înconjurat de femei? VIDEO PAPARAZZI

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase s-au căsătorit în 2013, iar relaţia lor a fost presărată cu numeroase scandaluri, despărţiri şi împăcări. De cealaltă parte, Ilie Năstase şi Amalia Năstase au anunţat divorţul în prag de Valentine's Day, în 2010, după 13 ani de relaţie şi 7 de căsnicie şi au împreună doi copii.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro