A încercat să uite de probleme și a fugit din București! VIDEO paparazzi cu Maria Constantin, dărâmată de durere

+6 click pentru
galerie

În plin scandal pe divorț cu Marcel Toader, Maria Constantin pare să fi decis să plece pentru puțin timp din București, sperând că, la munte, se va putea relaxa puțin, mai ales după o asemenea perioadă dificilă, presărată cu examene și cu traumele unei despărțiri dureroase.

Destinația aleasă de Maria a fost una care, de cele mai multe ori, îi face pe oameni să zâmbească. Mai exact, alături de una dintre amicele sale și de copilul acesteia, maria s-a îndreptat spre Sinaia, sperând că aerul tare, de munte, o va face să uite de probleme. Doar că, dijn păcate, nimic nu a făcut-o să se simtă mai bine, iar de-a lungul celor câteva ore petrecute în frumoasa stațiune montană a zâmbit mai rar decât se câștigă la loterie. 
Plimbându-se pe acolo, maria a fost, alături de amica sa, și la cumpărîături, la un uspermarket și, după ce au terminat să plătească toate cele dorite, au mers direct la mașină pentru a le așeza în portbagaj. Apoi, decisă să apeleze la ”arma supremă” împotriva depresiei, Maria a decis că este cazul să se răsfețe cu o clătită cu ciocolată. Doar că, în timp ce aștepta să îi fie făcută delicatesa, Maria părea să fie la un pas să se prăbușească în fața tejghelei, ea sprijinindu-se de pult și, cu o privire care trăda suferința care o încearcă, se tot uita în jur. Și o făcea dovedind că este neliniștită pentru că, în momentul în care a simțit că poate să se miște, Maria a început să se plimbe pe acolo ca un leu în cușcă... Într-un final, din fericire, i-a fost înmânată și clătita cu pricina, iar ciocolata din ea a părut să îi facă bine și să o mai calmeze. Iar plimbarea de după a fost una în care, pentru prima oară, viitoarea fostă soție a lui Marcel Toader a reușit să și zâmbească. Dar, nu pentru prea mult timp pentru că, încet-încet, soarele apunea, iar ea, pare-se, se grăbea să ajungă înapoi în București. Așa că, după ce au termina tplimbarea, s-au îmbarcat în mașina cu care ajunseseră la Sinaia și s-au îndreptat direct spre casă, loc în care amicii au și lăsat-o pe Maria.
Divorțează oficial peste două săptămâni

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Aceştia au 30 de zile la dispoziţie timp să se gândească dacă vor cu siguranţă să facă acest pas, termenul fiind pe 13 septembrie.
Până atunci însă, cei doi fac schimb de replici acide prin intermediul presei. ”N-am fost acasă luni, ca să văd ce a declarat la TV, dar oamenii m-au informat. Rămân şocat de ce se spune despre mine. O sfătuiesc pe Mirela Constantin să-şi stăpânească ciracii şi să-şi asume statutul dobândit în urma celor două căsnicii, că nimeni nu e fără pată!”, a declarat Marcel Toader pentru Antena Stars. "Nu vreau să comentez despre asta, important e că sunt bine, că fac ceea ce îmi place, că am ajuns până aici. Sunt foarte bine, lumea să stea liniştită. Mă fac puternică foarte mult oamenii din viaţa mea şi în principiu copilul meu, e normal să lupt pentru el şi să fac tot ce e mai frumos şi până la urmă asta este esenţa vieţii. (...) Nu a fost o perioadă destul de bună pentru mine, mai ales că s-a împlinit un an şi nouă luni de când tatăl meu a murit, totuşi i-am simţit prezenţa şi pe scenă (...) Părinţii mei, chiar dacă tatăl meu nu mai este, sunt alături de mine. Familia este alături de mine şi asta e cel mai important. Nu vreau să comentez mai mult", a declarat și Maria Constantin pentru Antena Stars.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro