E cea mai importantă zi! Fata cea mare a lui Gigi Becali, Teodora, se căsătoreşte / VIDEO PAPARAZZI

+2 click pentru
galerie

A sosit ziua cea mare! Fiica cea mare a lui Gigi Becali se căsătoreşte / VIDEO PAPARAZZI © spynews.ro

A sosit ziua cea mare în familia Becali! Teodora, fata cea mare a latifundiarului, se căsătoreşte civil astăzi. 

Teodora Becali şi Mihai Theodor Mincu vor spune astăzi cel mai hotărât "Da". www.spynews.ro vă prezintă imagini în exclusivitate de la pregătirea evenimentului. Îmbrăcată într-o rochie albă, Teodora a ajuns la un hotel de lux din Capitală. Acolo a ajuns şi alesul inimii ei, îmbrăcat la patru ace şi vizibil emoţionat. 

Nunta va fi un eveniment grandios

Evenimentul va avea loc în Bucureşti şi va fi unul de neuitat. Nu mai puţin de 700 de invitaţi vor fi prezenţi la petrecere. De asemenea, Gigi Becali a plătit 20.000 de euro unui cuplu care închiriase formaţia machedonească pe care el și-o dorea neaparat la nunta fiicei sale, pentru a alege altceva!  

"E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun. Nu vor să spună mai multe, vor să fie în întimititate. Inelul l-a primit de mai de mult timp. Au avut şi binecuvântarea unui episcop. I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie", a spus Gigi Becali în urmă cu aproape o lună. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro