Așa ceva nu s-a mai văzut! Celebră pentru pictorialele ei NUD, o blondă fierbinte a fost la un pas de leșin când a intrat într-un magazin! A văzut atâtea litere că a luat-o amețeala

Unul dintre cele mai cunoscute manechine de la noi a avut parte de surpriza veţii ei în momentul în care a intrat cu fiul ei într-un magazin. Dacă toată lumea s-ar fi aşteptat să o vadă doar în magazinlele cu haine, ţinând cont de faptul că se afla într-un centru comercial, focoasa blondă i-a surprins pe toţi atunci când a intrat într-o librărie.

Având un fiu care merge la şcoală, Raluca Podea a fost nevoită să intre, cel mai probabil de gura celui mic, într-o librărie, chiar dacă astfel de magazine nu sunt neapărat pe placul lui. Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe focoasa blondă în timp ce se afla la o sesiune de cumpărături, însă nu singură, ci cu băieţelul ei.


Faptul că nu este familiarizată cu librăriile se vede chiar de la intrarea acesteia în magazin, când blondina parcă nu se mai putea ori din scărpinat, ca şi cum toate acele cărţi i-ar fi provocat o reacţie alergică. Scărpinatul nu a fost singurul care i-a creat probleme Ralucăi, blondina încercând din răsputeri să se oprească din căscat, semn că a fost nevoie doar de o vizită în librărie pentru a o lua somnul.


După ce a poposit ceva timp în librărie de dragul fiului ei, Raluca s-a grăbit către casa de marcat, pentru a achita cărţile celui mic, iar apoi direct către cinematograful centrului comercial, nu de alta, dar timpul pe care îl petreci la un film este mult mai scurt decât dacă ai citi o carte.

Citeşte şi:

Cum arată Raluca Podea fără pic de machiaj! Imagini cu manechinul de la prima oră a dimineţii

S-a pozat mult prea pervers. În lenjerie intimă, cu sânii aproape dezgoliţi, o vedetă a încins Facebookul. Ce s-a văzut e ...

Imaginea care a înnebunit toţi fanii de pe internet. Cum s-a pozat o vedetă de la noi


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro