Acestea sunt imaginile verii! Brigitte Sfăt, surprinsă în club cu UN ALT BĂRBAT! VIDEO paparazzi

+6 click pentru
galerie

Între Brigitte Sfăt și Ilie Năstase par să apară, din ce în ce mai des, tot mai multe probleme, iar despărțirile și împăcările lor fac deliciul publicului de multă vreme deja. Cu toate acestea, acum, pare-se, frumoasa timișoreancă a decis să îl și înlocuiască...

Posesoarea unui trup pentru care, probabil, mai bine de jumătate din showbiz-ul românesc ar face crimă, Brigitte pare să se distreze de minune pe litoralul românesc prin cluburile de fițe. Și, evident, nu singură.
Astfel, într-una dintre serile trecute, frumoasa soție a lui Ilie Năstase a părut să fie într-o formă de zile mari. Așa că, la un moment dat, s-a ridicat de pe scaun și a început să danseze așa cum doar ea știe, secondată de mai tânăra Laurette. Iar felul în care se unduia părea să fie menit să atragă atenția oricum, mai ales că Brigitte, mai sexy ca niciodată, părea să fie decisă să își pună în evidență formele care ar împinge în păcat și un sfânt. Și, așa cum era de așteptat, mișcările ei ca de felină au atras imediat câțiva admiratori. Iar Brigitte, mai sociabilă decât pare, a acceptat imediat să le ofere și acestora un mic show, dansând cu mai mult patos în club. Iar bărbatul cu pricina, văzând că între ei s-a legat imediat o relație de amiciție, a devenit mai îndrăzneț decât s-ar fi așteptat cineva. Pentru că, de-a lungul întregii seri, el a avut grijă să îi șoptească tot felul de cuvinte care păreau să o facă pe Brigitte să se simtă din ce în ce mai bine. și, la un moment dat, să îi și permită să pună mâna pe ea. Și, evident, cum reacția ei nu a fost una vehementă, de refuz, mâna bărbatului cu pricina a rămas acolo, el mângâind-o discret pe spatele lăsat gol de rochia îndrăzneață a soției lui Ilie Năstase. Și, parcă asta nu ar fi fost suficient, în miez de noapte, în ciuda faptului că era multă lume, dar simțindu-se apărați de întuneric, cei doi s-au agățat unul de gâtul celuilalt, ea continuând totodată să se miște provocator.

Brigitte Sfăt: "Astăzi a murit... şi ultimul strop din ce am iubit" 
De-a lungul anilor, Brigitte şi Ilie Năstase s-au despărţit de nenumărate ori, iar bruneta a luat recent, din nou, decizia de a-l îndepărta pe soţul ei din viaţa sa. Vedeta a postat un mesaj pe contul său de socializare prin care susţine că orice sentiment de iubire pentru Ilie Năstase s-a stins.
"Astăzi a murit... şi ultimul strop din ce am iubit", a scris Brigitte Sfăt pe contul său de socializare.
Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase s-au căsătorit în 2013, iar relaţia lor a fost presărată cu numeroase scandaluri, despărţiri şi împăcări. De cealaltă parte, Ilie Năstase şi Amalia Năstase au anunţat divorţul în prag de Valentine's Day, în 2010, după 13 ani de relaţie şi 7 de căsnicie şi au împreună doi copii.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro