Adelina Pestrițu nu-și mai poate lua mâinile de pe el! Cum a fost surprinsă vedeta în compania iubitului ei! Video paparazzi

+11 click pentru
galerie

Adelina Pestrițu este, cu siguranță, fericită. Iar dovada cea mai bune este adusă de imaginile pe care paparazzii Spynews.ro le-au obținut în urmă cu câteva seri, focoasa brunetă fiind surprinsă în ipostaze mai mult decât explicite în compania iubitului ei.

O seară la restaurant, momente pline de tandrețe, zâmbete și senzualitate apăsătoare. Așa poate fi caracterizată cea mai recentă întâlnire dintre Adelina Pestrițu și iubitul ei, celebrul ”băiat de oraș” Virgil Şteblea, alintat prin cercul său de prieteni cu apelativul Fucky. Și, cum cei doi îndrăgostiți s-au văzut la un restaurant de fițe din Nordul Capitalei cu niște amici de-ai lor, sentimentele pe care le simt unul pentru celălalt nu le-au manifestat așa cum, probabil, și-ar fi dorit. Dar, cu toare acestea, cei doi au făcut risipă de gesturi tandre, comportândfu-se mai ceva ca doi porumbei de clasa a X-a. Astfel, aproape fiecare îmbucătură din delicatesele pe care chelnerii,l promți de altfel, le-au adus la masă era servită și cu câte o pupătură între cei doi amorezi, Adelina dând de înțeles că, de cam multă vreme, nu a mai nutrit asemenea sentimente profunde pentru un bărbat. Pupături peste pupături, îmbrățișări fierbinți, temperate doar de faptul că erau în public, iar asta câteva zeci de minute până când Virgil a simțit nevouia de o țigară. Și, normal, a și ieșit din restaurant, râzând bine dispus, transmițând bezele frumoasei brunete și, tototdată, vorbind la telefon cu un amic de-al său. Apoi, înapoi înăuntru. Adelina a mai luat o gură din vinul din pahar, appoi l-a apucat de gât și, iarși, i-a aplicat o pupătură fierbinte. 
Nu au mai petrecut prea mult timp la restaurant și, la plecare, Adelina a dezvăluit cât poate să fie de sexy. Pentru că, îmbnrăcată cu o cămașă albă, până-n gât, ușor băiețească, frumoasa brunetă a dezvăluit însă niște forme de invidiat, ea purtând o fustă neagră, extrem de mulată care îi punea în evidență picioarele perfecte și care, probabil, ar putea băga în boașă orice bărbat, indiferent de cât de ”sfânt” ar fi. Și, normal, l-a luat cu mașina ei și pe ”iubi”, plecând probabil spre un loc în care nu ar mai avea parte de priviri indiscrete și în care s-ar fi puttu bucura, așa cum se cuvine, de pasiunea dintre ei.
Virgil, a.k.a Fucky, este unuol dintre băieții de oraș extrem de cunoscuți ai Capitalei. Că-i plac femeile nu mai este un secret, de vreme ce s-a ales și cu așa poreclă. Că-i plac tatuajele este deja lesne de înțelesmai ales că este plin și pe brațe și pe picioare, iar asta cu siguranță a fost un plus în ochii Adelinei, care a făcut și ea o mică obsesie pentru ele în ultima perioadă. 
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro