Homepage » Paparazzi » Adevărul despre moartea lui Razvan Ciobanu! Informaţii din dosar, dar şi de la familie!

Adevărul despre moartea lui Razvan Ciobanu! Informaţii din dosar, dar şi de la familie!

Publicat pe 30.04.2019 la 23:50 Actualizat pe 09.08.2019 la 23:37

Povestea de viață a lui Răzvan Ciobanu s-a încheiat luni dimineață, atunci când creatorul a fost găsit fără suflare de un fermier din localitatea Săcele, Constanța. Răzvan Ciobanu a suferit un accident rutier cumplit în urma căruia el s-a ridicat la Ceruri, iar pe Pământ au rămas multe întrebări fără răspuns, ipoteze șocante și regretele celor care l-au iubit și l-au apreciat de-a lungul vieții.

Povestea de viață a lui Răzvan Ciobanu s-a încheiat luni dimineață, atunci când creatorul a fost găsit fără suflare de un fermier din localitatea Săcele, Constanța. Răzvan Ciobanu a suferit un accident rutier cumplit în urma căruia el s-a ridicat la Ceruri, iar pe Pământ au rămas multe întrebări fără răspuns, ipoteze șocante și regretele celor care l-au iubit și l-au apreciat de-a lungul vieții.

Creatorul de modă s-a stins la numai 43 de ani, în urma unui cumplit accident rutier, iar joi, 2 mai, Răzvan Ciobanu urmează să fie înmormântat.

Trupul lui Răzvan Ciobanu a fost depus la capelă

La capela Cimitirului Progresul, acolo unde a ajuns sicriul cu trupul neînsuflețit, marți seara, pot veni cei care doresc să își ia la revedere de la Răzvan Ciobanu. Crucea este una simplă, neagră, pe care este trecut tradiționalul INRI, numele complet, Ciobanu Mihăiță-Răzvan, și anii nașterii și morții.

Cu ce haine va fi înmormântat Răzvan Ciobanu

Părinţii regretatului designer au fost însoţiţi de Sorin Oprea, un prieten foarte bun, partener de afaceri al designerului și patronul unui celebru brand de haine. Împreună, sub privirile Paparazilor Spynews.ro, au luat hainele pe care le-au ales pentru ultimul drum, câteva cutii de pantofi şi controversatul tablou în care Răzvan Ciobanu apare alături de un bărbat gol.

Existenţa lui Răzvan Ciobanu a fost marcată de creaţiile nonconformiste, de talentul său şi de iubirea pe care o purta artei. În ceea ce priveşte ultimul drum al designerului, părinţii şi prietenul său au ţinut cont de stilul său şi de articolele în care a investit atât de mult suflet şi au ales tot ce au crezut mai bun şi mai potrivit.

Cauza morții creatorului

Potrivit unor surse din anchetă, Răzvan Ciobanu ar fi suferit pe lângă traumatismul cranio-cerebral şi ruptura unor organe interne.

De asemenea, la testele rapide au ieşit droguri în sângele lui Răzvan Ciobanu. Desigur, concluzia va fi dată de testele finale care se vor face la IML Bucureşti şi vor ieşi în 30 de zile. Atunci se va stabili cu exactitate dacă designerul a consumat sau nu substanţe stupefiante, înainte de a-şi pierde viaţa în accidentul rutier.

Moartea lui Răzvan Ciobanu a venit ca un trăznet pentru toţi apropiaţii săi. Părinţii lui încearcă acum să ducă la bun sfârşit toate demersurile şi să facă tot ce le stă în putinţă, în amintirea fiului lor, pentru ca acesta să fie condus pe ultimul drum. Au mers de la IML Constanța la Poliția Rutieră, apoi la Parchet, pentru necropsie, soluționarea accidentului și pentru a ridica documentele necesare.

Ipoteză șoc despre moartea lui Răzvan Ciobanu

Poliția a exclus ipoteza unei sinucideri, dar la doar o zi după ce a fost descoperit trupul neînsuflețit al creatorului, Marian Burlacu, vicepreședinte al Sindicatului Național al Agenților de Poliție, a explicat că există niște indicii care duc către un omor. Viteza cu care se deplasa, precum și poziția nefirească a cadavrului, au ridicat niște semne de întrebare care lansează o nouă ipoteză: cea a unei crime.

Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, reacţie sfâşietoare

Deși au avut parte de o despărțire cu scandal, Răzvan Ciobanu și fostul iubit au reușit să îngroape securea războiului, chiar înainte de tragica moarte a creatorului.

Vizibil îndurerat de cele întâmplate cu Răzvan Ciobanu, fostul său iubit s-a dus seara la apartamentul designerului, a aprins o lumânare. Cu ochelarii de soare pentru a-şi ascunde durerea şi îmbrăcat în negru, fostul iubit s-a oprit apoi la o benzinărie pentru a lua câte ceva şi a plecat apoi, aproape de miezul nopţii, în Constanţa.

După ce a fost surprins de Paparazzii Spynews în timp ce pleca spre Constanţa, acesta i-a aprins lumânări la locul accidentului, iar în dimineaţa zilei de marţi i-a făcut şi o cruce mare, în amintire.

Imagini surprinse la câteva minute de la descoperirea lui

După ce a plecat din Mamaia, Răzvan Ciobanu a făcut dreapta pentru că s-a dus la o altă petrecere pe plajă, la Corba. A schimbat câteva mesaje cu Vika Blochina şi rămăsese ca aceasta să îl sune. Vedeta nu l-a mai sunat, iar de acolo, de la Corbu, când se întorcea, a făcut accidentul cumplit. Apropiaţii săi spun că totul s-ar fi petrecut până la miezul nopţii, iar trupul său a stat multe ore lângă autoturism, aşa cum l-a găsit acel fermier.

Localnicii au plecat acasă cu faruri, stopuri și alte mici bucăți rămase cât de cât întregi cu scopul, poate, de a le vinde. Oamenii legii nu au fost încântați deloc de gestul sătenilor, asta pentru că se poate considera sustragere de probe într-un dosar penal și se poate pedepsi cu închisoarea.

Controversele legate de poziția în care a fost găsit trupul lui Răzvan Ciobanu

Aproape de mașină, Răzvan Ciobanu zăcea nemișcat. Fără viață. Pe spate, țeapăn, cu brațele îndoite și degetele de la mâini încleștate, de parcă încă ar fi ținut volanul în mâini. Poziția nefirească a mâinilor se explică prin faptul că designerul a fost aruncat din mașină în momentul în care aceasta s-a rostogolit și s-a prins cu mâinile în crengile copacului.

Răzvan Ciobanu s-a distrat alături de mai mulți prieteni la un festival de muzică electronică organizat la Mamaia, înainte cu doar câteva ore de a-și găsit sfârșitul pe drumul din localitatea Săcele.

Designerul a petrecut pentru câteva ore la festival, apoi a decis să plece către București, însă nici acest amănunt nu este foarte clar deoarece tatăl lui Răzvan Ciobanu a declarat că fiul său trebuia să vină la Vâlcea.

De altfel, și alți prieteni de-ai săi au mărturisit că Răzvan Ciobanu trebuia să-i însoțească spre București, a doua zi. Printre ei se numără și Vika Blochina, dar și Sorin Oprea, ultima persoană care a stat la masă cu creatorul.

Ultimul mesaj al creatorului

Se pare că, potrivit mesajului pe care Răzvan Ciobanu a încercat să-l trimită unui prieten, designerul se rătăcise pe drum, aşa cum s-a zvonit în primele minute de la aflarea veştii morţii.

„M-am pierdut în p#!a mea! Nu știu unde sunt” susțin surse apropiate din poliție. De asemenea, se pare că acest mesaj nu apucase să fie trimis către prietenul lui Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu a ţinut ascunse aceste lucruri

Deşi viaţa lui părea că intră pe un făgaş normal, lucrurile nu erau deloc aşa. Nu mai avea bani de chirie, urma să închidă atelierul pe care abia îl redeschisese şi suferea de o afecţiune destul de gravă, despre care nu multă lume ştie. Dorinţa sa arzătoare era ca într-o zi să vină la televizor şi să spună lucrurilor pe nume. Însă, nu a mai apucat.

În articolul
Adevărul despre moartea lui Razvan Ciobanu! Informaţii din dosar, dar şi de la familie!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Claudia Pătrășcanu a plecat în vacanță cu băieții ei și ai lui Gabi Bădălău! Ce destinație a ales artista / VIDEO
Showbiz intern • la 14:03
Claudia Pătrășcanu a plecat în vacanță cu băieții ei și ai lui Gabi Bădălău! Ce destinație a ales artista / VIDEO
  • Claudia Pătrășcanu, vacanță cu cei doi băieți ai săi și ai lui Gabi Bădălău
  • Ce destinație a ales artista de această dată
Costel Biju, imagini rare cu mama lui: „Iubirea mea cea mai mare”. Cât de bine se înțelege manelistul cu femeia care i-a dat viață / FOTO
Showbiz intern • la 13:54
Costel Biju, imagini rare cu mama lui: „Iubirea mea cea mai mare”. Cât de bine se înțelege manelistul cu femeia care i-a dat viață / FOTO
  • Costel Biju, imagini rare cu mama lui:
  • Cât de bine se înțelege manelistul cu femeia care i-a dat viață
Fosta iubită a lui Cristian Marinescu continuă seria dezvăluirilor. Maria Lungu, adevărul despre relația cu mama lui, după ce doamna Daniela a spus că este prietenă cu ea / VIDEO
Showbiz intern • la 13:15
Fosta iubită a lui Cristian Marinescu continuă seria dezvăluirilor. Maria Lungu, adevărul despre relația cu mama lui, după ce doamna Daniela a spus că este prietenă cu ea / VIDEO
  • Fosta iubită a lui Cristian Marinescu, noi detalii despre relația lor
  • Maria Lungu, adevărul despre legătura cu mama lui
A fost făcută publică înregistrarea în care Ancuța Popoviciu îl strigă în sala de tribunal pe Sebastian, tânărul ucis în accidentul din 2 Mai: "Nu vorbiți peste instanță..." / VIDEO
Stiri interne • la 13:10
A fost făcută publică înregistrarea în care Ancuța Popoviciu îl strigă în sala de tribunal pe Sebastian, tânărul ucis în accidentul din 2 Mai: "Nu vorbiți peste instanță..." / VIDEO
  • Momentul în care Ancuța Popoviciu a întrebat dacă Sebastian Olariu se află în sala de tribunal
  • Gafa făcută de judecătoare a atras reacția Inspecției Judiciare
  • A fost cerută suspendarea ei din funcție, însă CSM a decis să nu ia nicio măsură
Star Matinal. Cosmina Păsărin a vorbit despre dorința de a deveni mamă, dar și despre momentele în care a fost afectată de părerile celor din jur: "Sunt într-o perioadă ..." / VIDEO
Emisiuni TV • la 12:33
Star Matinal. Cosmina Păsărin a vorbit despre dorința de a deveni mamă, dar și despre momentele în care a fost afectată de părerile celor din jur: "Sunt într-o perioadă ..." / VIDEO
  • Ce spune Cosmina Păsărin despre relația în care se află în prezent
  • Este pregătită să devină mămică?
Scandal în jurul filmului Buzz House! Acuzații dure la adresa lui Selly și a scenaristului
Showbiz intern • la 12:21
Scandal în jurul filmului Buzz House! Acuzații dure la adresa lui Selly și a scenaristului
  • Scandalul în jurul filmului Buzz House
  • Cine face acuzații grave la adresa lui Selly și a scenaristului
Vezi toate știrile noi
Recomandări
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
recomandare pe observatornews.ro
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
recomandare pe as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
recomandare pe antena3.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Zodiile născute pentru a înota în bani. Au un noroc fantastic, toţi cei din jur se miră de cât de bine le merge
recomandare pe playtech.ro
Zodiile născute pentru a înota în bani. Au un noroc fantastic, toţi cei din jur se miră de cât de bine le merge
Test pentru cei cu adevărat atenţi. În imaginea de la petrecere, este ascunsă o furculiţă, o vezi?
recomandare pe playtech.ro
Test pentru cei cu adevărat atenţi. În imaginea de la petrecere, este ascunsă o furculiţă, o vezi?
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Vicepreședintele Turciei este în România! Anunț de ultimă oră făcut de Marcel Ciolacu
recomandare pe dailybusiness.ro
Vicepreședintele Turciei este în România! Anunț de ultimă oră făcut de Marcel Ciolacu
ATENȚIE! Aceasta este lista românilor excluși de la plată de Guvern
recomandare pe dailybusiness.ro
ATENȚIE! Aceasta este lista românilor excluși de la plată de Guvern
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close