Adevărul despre moartea lui Razvan Ciobanu! Informaţii din dosar, dar şi de la familie!

+16 click pentru
galerie

Povestea de viață a lui Răzvan Ciobanu s-a încheiat luni dimineață, atunci când creatorul a fost găsit fără suflare de un fermier din localitatea Săcele, Constanța. Răzvan Ciobanu a suferit un accident rutier cumplit în urma căruia el s-a ridicat la Ceruri, iar pe Pământ au rămas multe întrebări fără răspuns, ipoteze șocante și regretele celor care l-au iubit și l-au apreciat de-a lungul vieții.

Creatorul de modă s-a stins la numai 43 de ani, în urma unui cumplit accident rutier, iar joi, 2 mai, Răzvan Ciobanu urmează să fie înmormântat. 

Trupul lui Răzvan Ciobanu a fost depus la capelă

La capela Cimitirului Progresul, acolo unde a ajuns sicriul cu trupul neînsuflețit, marți seara, pot veni cei care doresc să își ia la revedere de la Răzvan Ciobanu. Crucea este una simplă, neagră, pe care este trecut tradiționalul INRI, numele complet, Ciobanu Mihăiță-Răzvan, și anii nașterii și morții.

Cu ce haine va fi înmormântat Răzvan Ciobanu

Părinţii regretatului designer au fost însoţiţi de Sorin Oprea, un prieten foarte bun, partener de afaceri al designerului și patronul unui celebru brand de haine. Împreună, sub privirile Paparazilor Spynews.ro, au luat hainele pe care le-au ales pentru ultimul drum, câteva cutii de pantofi şi controversatul tablou în care Răzvan Ciobanu apare alături de un bărbat gol. 

Existenţa lui Răzvan Ciobanu a fost marcată de creaţiile nonconformiste, de talentul său şi de iubirea pe care o purta artei. În ceea ce priveşte ultimul drum al designerului, părinţii şi prietenul său au ţinut cont de stilul său şi de articolele în care a investit atât de mult suflet şi au ales tot ce au crezut mai bun şi mai potrivit.

Cauza morții creatorului

Potrivit unor surse din anchetă, Răzvan Ciobanu ar fi suferit pe lângă traumatismul cranio-cerebral şi ruptura unor organe interne. 

De asemenea, la testele rapide au ieşit droguri în sângele lui Răzvan Ciobanu. Desigur, concluzia va fi dată de testele finale care se vor face la IML Bucureşti şi vor ieşi în 30 de zile. Atunci se va stabili cu exactitate dacă designerul a consumat sau nu substanţe stupefiante, înainte de a-şi pierde viaţa în accidentul rutier.

Moartea lui Răzvan Ciobanu a venit ca un trăznet pentru toţi apropiaţii săi. Părinţii lui încearcă acum să ducă la bun sfârşit toate demersurile şi să facă tot ce le stă în putinţă, în amintirea fiului lor, pentru ca acesta să fie condus pe ultimul drum. Au mers de la IML Constanța la Poliția Rutieră, apoi la Parchet, pentru necropsie, soluționarea accidentului și pentru a ridica documentele necesare. 

Ipoteză șoc despre moartea lui Răzvan Ciobanu

Poliția a exclus ipoteza unei sinucideri, dar la doar o zi după ce a fost descoperit trupul neînsuflețit al creatorului, Marian Burlacu, vicepreședinte al Sindicatului Național al Agenților de Poliție, a explicat că există niște indicii care duc către un omor. Viteza cu care se deplasa, precum și poziția nefirească a cadavrului, au ridicat niște semne de întrebare care lansează o nouă ipoteză: cea a unei crime.

Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, reacţie sfâşietoare 

Deși au avut parte de o despărțire cu scandal, Răzvan Ciobanu și fostul iubit au reușit să îngroape securea războiului, chiar înainte de tragica moarte a creatorului.

Vizibil îndurerat de cele întâmplate cu Răzvan Ciobanu, fostul său iubit s-a dus seara la apartamentul designerului, a aprins o lumânare. Cu ochelarii de soare pentru a-şi ascunde durerea şi îmbrăcat în negru, fostul iubit s-a oprit apoi la o benzinărie pentru a lua câte ceva şi a plecat apoi, aproape de miezul nopţii, în Constanţa. 

După ce a fost surprins de Paparazzii Spynews în timp ce pleca spre Constanţa, acesta i-a aprins lumânări la locul accidentului, iar în dimineaţa zilei de marţi i-a făcut şi o cruce mare, în amintire.

Imagini surprinse la câteva minute de la descoperirea lui 

După ce a plecat din Mamaia, Răzvan Ciobanu a făcut dreapta pentru că s-a dus la o altă petrecere pe plajă, la Corba. A schimbat câteva mesaje cu Vika Blochina şi rămăsese ca aceasta să îl sune. Vedeta nu l-a mai sunat, iar de acolo, de la Corbu, când se întorcea, a făcut accidentul cumplit. Apropiaţii săi spun că totul s-ar fi petrecut până la miezul nopţii, iar trupul său a stat multe ore lângă autoturism, aşa cum l-a găsit acel fermier.

Localnicii au plecat acasă cu faruri, stopuri și alte mici bucăți rămase cât de cât întregi cu scopul, poate, de a le vinde. Oamenii legii nu au fost încântați deloc de gestul sătenilor, asta pentru că se poate considera sustragere de probe într-un dosar penal și se poate pedepsi cu închisoarea.

Controversele legate de poziția în care a fost găsit trupul lui Răzvan Ciobanu 

Aproape de mașină, Răzvan Ciobanu zăcea nemișcat. Fără viață. Pe spate, țeapăn, cu brațele îndoite și degetele de la mâini încleștate, de parcă încă ar fi ținut volanul în mâini. Poziția nefirească a mâinilor se explică prin faptul că designerul a fost aruncat din mașină în momentul în care aceasta s-a rostogolit și s-a prins cu mâinile în crengile copacului. 

Răzvan Ciobanu s-a distrat alături de mai mulți prieteni la un festival de muzică electronică organizat la Mamaia, înainte cu doar câteva ore de a-și găsit sfârșitul pe drumul din localitatea Săcele.

Designerul a petrecut pentru câteva ore la festival, apoi a decis să plece către București, însă nici acest amănunt nu este foarte clar deoarece tatăl lui Răzvan Ciobanu a declarat că fiul său trebuia să vină la Vâlcea. 

De altfel, și alți prieteni de-ai săi au mărturisit că Răzvan Ciobanu trebuia să-i însoțească spre București, a doua zi. Printre ei se numără și Vika Blochina, dar și Sorin Oprea, ultima persoană care a stat la masă cu creatorul. 

Ultimul mesaj al creatorului 

Se pare că, potrivit mesajului pe care Răzvan Ciobanu a încercat să-l trimită unui prieten, designerul se rătăcise pe drum, aşa cum s-a zvonit în primele minute de la aflarea veştii morţii. 

„M-am pierdut în p#!a mea! Nu știu unde sunt” susțin surse apropiate din poliție. De asemenea, se pare că acest mesaj nu apucase să fie trimis către prietenul lui Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu a ţinut ascunse aceste lucruri

Deşi viaţa lui părea că intră pe un făgaş normal, lucrurile nu erau deloc aşa. Nu mai avea bani de chirie, urma să închidă atelierul pe care abia îl redeschisese şi suferea de o afecţiune destul de gravă, despre care nu multă lume ştie. Dorinţa sa arzătoare era ca într-o zi să vină la televizor şi să spună lucrurilor pe nume. Însă, nu a mai apucat. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro