Adrian Alexandrov, despre problemele pe care le întâmpină Elena Udrea, după ce a ajuns în ţară. "Trebuie să se recupereze"

Adrian Alexandrov, despre problemele pe care le întâmpină Elena Udrea, după ce a ajuns în ţară. "Trebuie să se recupereze" © Spynews

Adrian Alexandrov a făcut noi declaraţii despre venirea iubitei sale în România. Fosta blondă de la Cotroceni, aşa cum a fost numită, a ajuns în ţară luni dimineaţă şi s-a îndreptat imediat spre casa deţinută de tatăl copilului ei.

Astăzi, la mai bine de 24 de ore distanţă de când Elena Udrea a călcat pe pământ românesc, Adrian Alexandrov a precizat că aceasta se simte bine, se odihneşte şi că singura problemă pe care o are în prezent este schimbarea de fus orar.

În plus, Adrian Alexandrov a explicat că Elena Udrea a ales să vină în ţară în secret pentru că a vrut să evite presa, obosită fiind după 20 de ore de zbor.

"Elena e acasă, se odihneşte. Prima noapte acasă a fost foarte frumoasă. Mai întâi trebuie să recupereze cu fusul orar, apoi vom vedea ce face. Nu ştiu dacă va da declaraţii. Elena a luat decizia să ajungă în acest fel în România pentru a evita presa, că după 20 de ore de zbor vă daţi seama că nu este uşor", a spus Adrian Alexandrov pentru reporterii Spynews.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro