VIDEO PAPARAZZI / Vinu-i bun și în timpul pandemiei. Adrian Ilie a dat fuga la magazin pentru a-și satisface poftele

+2 click pentru
galerie

Adrian Ilie a fost prins în ”offside” de paparazzii Spynews.ro. Fostul fotbalist a călcat pe bec, de dragul unei sticle de vin.

În plină pandemie de coronavirus, afaceristul a ieșit din casă doar pentru a-și cumpăra o sticlă de vin. ”Cobra”, așa cum i se mai spune, nu doar că a ieșit din izolare, dar nici măcar nu s-a echipat corespunzător.

Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe fostul fotbalist în fața unui magazin din apropierea casei. Vedeta a coborât din mașina sa de lux, îmbrăcat sport, cu un trening negru, adidași roșii și o geacă închisă la culoare, dar a uitat acasă masca și mânușile de protecție. Chiar dacă nu au devenit obligatorii, fotbalistul se pare că nu este ca celelalte vedete. Adrian Ilie nu și-a luat măsuri de protecție atunci când a ieșit din casă și a considerat că distanțarea socială este de ajuns pentru o ieșire din casă pe repede înainte. 

Cu un mers agale, cu mâinile în buzunar și cu gluga în cap, ca nu cumva să fie recunoscut, Adrian Ilie a intrat nestingherit în supermarket, a luat doar ceea ce avea nevoie, adică o sticlă de vin, apoi s-a întors la mașină.

Se pare că fostului sportiv nu îi este teamă absolut deloc de virusul ucigaș din China care acum a pus stăpânire și pe România. Nici faptul că oamenii din jurul lui purtau măști și mânuși de protecție nu l-a făcut pe Adrian Ilie să aibă vreo reacție. Omul și-a atins scopul rapid, apoi s-a făcut nevăzut.

De ceva vreme, afaceristului îi place să stea în tihnă la un pahar de vin. Și cum este perioada prielnică pentru relaxare, ”Cobra” nu a putut să se liniștească fără un vin sec sau șpriț. Așa că a dat fuga la magazin, punându-și sănătatea în joc.

După scurta vizita la supermarket, liniștit, ”Cobra” s-a urcat în mașină și s-a îndreptat, cel mai probabil, spre casă, acolo unde avea să se bucure de sticla de vin achiziționată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro