Sec sau şpriţ? A făcut senzaţie în teren, dar stai să-l vezi acum. Fost mare fotbalist, prins în „offside”, în plină zi 

+4 click pentru
galerie

A făcut senzaţie în fotbal, iar de când face carieră şi în lumea afacerilor, e tot mai des văzut cu paharul de vin în faţă. Sec sau şpriţ? Nu contează! Însă, nu despre asta este vorba acum, deşi nu puteam să nu observăm acest mic detaliu. Fostul fotbalist de top a fost surprins de Paparazzii Spynews.ro "în afara jocului".

Ziua în amiaza mare, Adrian Ilie, căci despre el este vorba, a fost surprins de Paparazzii Spynews.ro la o terasă de fiţe din Capitală. Nu era singur, ci alături de doi buni prieteni, printre care şi Augustin Călin, fostul său coechipier de la Steaua. Au băut câte un pahar de vin şi s-au bucurat de vremea frumoasă.

Însă, ceva ne-a atras imediat atenţia! Aşa cum, de fapt, ceva îi atrăgea atenţia şi lui Adrian Ilie, în timp ce prietenii săi discutau de zor. Nu vorbim de vreo domnişoară care trecea prin zonă că doar na! Fostul mare fotbalist este un familist convins. Este vorba de telefonul mobil, pe care Adrian Ilie parcă nici nu voia să-l mai lase din mână. Când i se adresa o întrebare, dădea uşor din cap şi gata! Fără prea multe detalii. 

Preţ de minute bune, sub privirile paparazzilor Spynews.ro, Adrian Ilie a stat "în afara jocului". Prietenii lui au schimbat opinii, au râs, au povestit, iar el, cu ochii aţintiţi bine în ecran. Până la un moment dat însă, când brusc, un subiect de discuţie i-a schimbat atitudinea lui „Cobra”. Şi cum prietenii săi aveau avans în "schimbul de cuvinte", mai opreşte-l acum pe Ilie!

În cariera sa de fotbalist, Adrian Ilie a evoluat pentru echipele: Electroputere Craiova, Steaua, Galatasaray, Valencia, Deportivo Alaves, Beşiktaş şi FC Zurich.

După ce a agăţat ghetele în cui, fostul mare fotbalist a investit sume de bani considerabile în domeniul imobiliar. El deţine proprietăţi în comuna Pipera, în staţiunea Poiana Braşov, precum şi în oraşul Oliva din Spania. 

În viaţa de familie, fostul fotbalist este un bărbat împlinit. Căsătorit cu Dana din vara anului 2002, „Cobra” este tatăl unei fete care poartă numele Milana.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro