FOTO / Imagini dureroase la mormântul lui Adrian Păunescu. Azi s-au împlinit 9 ani de la moartea marelui poet

+3 click pentru
galerie

FOTO / Imagini dureroase la mormântul lui Adrian Păunescu. Azi s-au împlinit 9 ani de la moartea marelui poet © arhivă

Azi se împlinesc 9 ani de când literatura română este mai săracă. Mai excat, se împlinesc 9 ani de la moartea marelui poet Adrian Păunescu. La mormântul acestuia s-au adunat toți cei care l-au iubit, i-au adus coroane și buchete de flori și i-au aprins o lumânare, pentru a-i aminti că nu l-au uitat niciodată. 

Se împlinesc astăzi 9 ani de când marele poet Adrian Păunescu nu mai este printre noi. Paparazzii spynews.ro au surprins imagini dureroase astăzi, la mormântul regretatului poet Adrian Păunescu, căci toți cei dragi au venit pentru a-i aminti că nu l-au uitat.

Mormântul lui Adrian Păunescu, plin cu flori la 9 ani de la moartea acestuia

Deși au trecut 9 ani de la moartea lui Adrian Păunescu, se vede că cei dragi îl prețuiesc în fiecare zi, chiar dacă marele poet nu mai este printre noi. Mormântul lui Adrian Păunescu este plin cu flori, coroane și buchete, dar și lumânări aprinse pentru acesta. 

Adrian Păunescu este înmormântat în Cimitirul Bellu, alături de alți mari scriitori, poeți, cântăreți, actori și nu numai. Astăzi, tuturor li s-a alăturat Leo Iorga, solistul trupei Compact care a încetat din viață la vârsta de 54 de ani, după o lungă luptă cu cancerul. Acesta a fost condus pe ultimul drum de către familie și toți cei dragi și a primit ultimele aplauze, înainte de a fi băgat în mormânt. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest