VIDEO PAPARAZZI / Pe terenul de fotbal fac magie, dar stai să vezi de ce sunt în stare când vine vorba de familie! Cum îşi răsfaţă "comorile" Alex Chipciu şi Raul Rusescu

+4 click pentru
galerie

Alex Chipciu şi soţia lui, Andreea au petrecut clipe de poveste alături de naşii lor, Raul Rusescu şi Roxana! Fac ei magie în teren, dar când vine vorba de femeile cu care îşi împart viaţa, starurile fotbalului românesc fac orice ca să le vadă cu zâmbetul pe buze.

Ştim deja că amândoi sunt bărbaţi serioşi, pentru care familia este pe primul loc! Ei bine, de data aceasta, Alex Chipciu, Andreea, Raul Rusescu şi Roxana au mers împreună la un restaurant din Capitală. 

Totul s-a întâmplat sub privirile Paparazzilor Spynews, care au filmat momentele petrecute de Raul Rusescu şi Alex Chipciu, alături de cele mai dragi fiinţe din viaţa lor: nevestele! Până la urmă, ce n-ar face un fotbalist ca să-şi vadă soţia fericită? 

Îmbrăcaţi lejer şi cu o atitudine relaxată, Alex Chipciu şi Raul Rusescu şi-au scos soţiile în oraş. Au stat la masă, au vorbit vrute şi nevrute, iar apoi au plecat spre casă, acolo unde erau aşteptaţi de copii. 

Alex Chipciu şi Andreea sunt împreună de şapte ani şi sunt părinţi pentru trei fetiţe superbe. A evoluat pentru FC Braşov, Forex Braşov, FC Brăila, FCSB şi Anderlecht Bruxelles. Pentru echipa naţională, mijlocaşul a jucat de 27 de ori şi a marcat 4 goluri. 

Raul Rusescu este căsătorit din 2009 cu Roxana, care este cu siguranţa una dintre cele mai frumoase neveste de fotbalişti! Cei doi au împreună o fetiţă superbă, pe care au numit-o Briana Ane-Marie. 

Până acum, Raul Rusescu a evoluat pentru Unirea Urziceni, Dunărea Giurgiu, CS Otopeni, FC Sevilla, Braga, Osmanlispor şi FCSB. Pentru echipa națională de fotbal a României, atacantul a jucat de zece ori și a marcat un gol.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro