Fiica lui Gigi Becali, aroganţă după aroganţă! Cum reuşeşte Alexandra să se impună la volanul bolidului de 200.000 de euro. VIDEO PAPAPAZZI

+3 click pentru
galerie

Face ea ce face şi ne lasă mască! Pe lângă faptul că are grijă de corpul ei ca de un templu, Alexandra Becali se respectă când vine vorba şi de ce maşini conduce. De data aceasta, paparazzi Spynews.ro au surprins-o la volanul unui bolid de 200.000 de euro! Ce-i drept... pe picior greşit!

Alexandra Becali a început toamna în forţă! Aşa cum îi stă bine fiicei patronului de la FCSB, într-un bolid de 200.000 de euro! Blondina şi-a achiziţionat un Bentley Bentayga, la volanul căruia face furori în Capitală. Însă, când e vorba să se impună, ştie s-o facă, chiar dacă asta înseamnă să nu mai ţină cont de lege. 

Alexandra Becali a fost surprinsă de Paparazzi Spynews.ro în Capitală, la volanul bolidului de lux la care alţii doar visează, vorbind pe speaker. Până aici, totul în regulă. Doar că, fiica latifundiarului nu a putut rezista şi a luat telefonul mobil în mână, atunci când a avut câteva secunde de aşteptat pentru a acorda prioritate altor vehicule.

Machedoanca, prinsă în discuţie, şi-a continuat apoi drumul, pregătită să frângă alte inimi! Şi nu spunem asta degeaba... O singură privire în ochii ei şi te loveşte Cupidon! 

Dacă acum şi-a luat un Bentley Bentayga, oare ce mai urmează? Până de curând, fiica lui Gigi Becali conducea un Range Rover de 100.000 de euro. Acum, un Bentley Bentayga de 200.000... La fiecare achiziţie, încă 100.000 pentru fata de 23 de ani a latifundiarului!

Ce-i drept, Gigi Becali încearcă din răsputeri să-şi ţină fiicele fericite. Nici Teodora, sora mai mare a Alexandrei Becali, nu se lasă mai prejos, doar că, aceasta se aşează curând la casa ei.

În luna octombrie a acestui an, Teodora Becali se va mărita cu Mihai Theodor Mincu. Şi pentru ea aruncă Becali cu bani! Latifundiarul a plătit 20.000 de euro unui cuplu care închiriase formaţia machedonească pe care el și-o dorea neaparat la nunta fiicei sale. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro