SUPEREXCLUSIVITATE / Alexandru Papadopol, un domn pentru noua iubită! Ce surpriză i-a pregătit noii femei din viața lui, ca s-o dea gata! VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Ioanei Ginghină i-a spus adio, iar alteia...îi cumpără flori! Alexandru Papadopol i-a arătat noii iubite că este un domn și i-a făcut o surpriză pe care orice femeie și-o dorește. La nici o lună de la divorțul de mama fetiței sale, actorul pare că simte din nou „fluturi în stomac” și este tare, tare îndrăgostit!

De multe ori, după un divorț, se spune că o femeie înflorește. Chiar dacă și Ioana Ginghină se simte bine după ce ea și Papadopol și-au spus adio cu acte în regulă, actorul, însă, pare că retrăiește fiorii dragostei din adolescență, căci a pus la cale un plan ca în filme pentru noua iubită din viața lui, Adriana Titieni. 

După ce spynews.ro v-a arătat imagini exclusive cu cei doi, unde apropierile nu au mai avut nicio limită, azi vă prezentăm cum anume se comportă Alexandru Papadopol, cu femeia care l-a făcut din nou să simtă că trăiește. Înainte de a se întâlni cu Adriana Titieni, actorul a mers la o florărie din cartierul său și a cumpărat un buchet de flori colorate pentru cea care i-a adus din nou zâmbetul pe buze. 

Pesemne că a uitat complet de Ioana Ginghină, Alexandru Papadopol nu are nicio reținere acum să-i facă surprize unei alte femei. 

Scena sărutului, în fața casei lui Alexandru Papadopol

Alexandru Papadopol și Adriana Titieni s-au întâlnit chiar în fața casei actorului și nu au avut nicio reținere să dea frâu liber sentimentelor și s-au sărutat pătimaș, în plină zi! Mai mult, după ce femeia l-a mângâiat delicat pe actor pe față și pe gât, acesta a urcat în mașină și a plecat, în timp ce noua lui iubită i-a făcut cu mâna și i-a zâmbit delicat, pesemne că între cei doi există o chimie pe care nu prea poate nimeni să o conteste!

Ce spune Ioana Ginghină despre motivul divorțului de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a acordat un interviu pentru revista Viva, în cadrul căruia a mărtusirit că ruptura dintre ea și Alexandru Papadopol s-a produs în momentul în care cei doi au devenit părinți, iar Ioana a pus-o pe primul loc pe fiica lor. 

Mai mult, Ioana Ginghină a mărturisit că a avut parte de numeroase momente în care  jucat teatru, numai pentru a-și salva căsnicia. 

„Cred că știu unde s-a produs fisura...Este însă doar o presupunere a mea. Atunci când devii mamă, pe primul loc este copilul și apoi restul. Însă cred că omul de lângă tine ar trebui să înțeleagă asta. Poate că trebuia mai multă comunicare, nu știu!
Ca să salvez aparențele și căsnicia, am jucat foarte mult teatru. Nimeni nu a simțit nimic, doar mama. Aici este de fapt problema, că am jucat atâta, încât nu mai știam care este aevărul. Eu mi-aș mai fi dorit un copil, însă Alexandru nu a mai vrut, așa că am respectat dorința lui” 
a spus Ioana Ginghină, în revista Viva. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro