SUPEREXCLUSIVITATE / Cum încearcă Alexandru Papadopol să rupă orice legătură cu Ioana Ginghină. A fost prins cu actele în mână, la ușa fostei soții! VIDEO PAPARAZZI

În urmă cu aproape o lună, Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au divorțat după 12 ani de căsnicie, iar acum, se pare că fiecare dintre cei doi a luat-o pe drumuri separate. După ce spynews.ro v-a arătat imagini în exclusivitate cu actorul și noua iubită, Adriana Titieni, se pare că acesta face cam tot ce poate să rupă orice legătură cu trecutul și, implicit, cu Ioana Ginghină. 

Zilele trecute, paparazzii noștri au pus mâna pe imaginile momentului: Alexandru Papadopol, în tandrețuri în plină zi cu noua lui cucerire, Adriana Titieni, cea care se pare că îi face inima să simtă din nou fiorii dragostei. Acum, paparazzi noștri profesioniști au noi imagini cu actorul și se pare că acesta face tot ce îi stă în putință să se rupă complet de trecut și, automat și de Ioana Ginghină. 

Așa se face că Alexandru Papadopol a fost prins în fapt! Grăbit, îmbrăcat lejer și cu câteva acte în mână, actorul a mers la casa în care a trăit alături de Ioana Ginghină probabil pentru a semna și pentru a finaliza tot procesul despărțirii cât mai repede, pentru a-și putea trăi viața departe de orice lucru din trecut. A mers, pe rând la notar, apoi la locuința pe care a împărțit-o cu Ioana Ginghină și nu a părut deloc afectat de schimbările care s-au produs în viața lui, în ultima perioadă. Ba mai mult, vrea să simtă din nou fiorii dragostei și să se afișeze mai mult la brațul noii iubite, fără ca cineva să-l poată judeca. 

În drumul său, Alexandru Papadopol chiar a dus ceva de mâncare la o adresă, a mers la benzinărie, acolo imediat după ce a ieșit a avut grijă să scoată telefonul și să calculeze produsele de pe bon, astfel încât cineva să nu-l înșele la bani...a mers la service și a mai descărcat câteva bagaje din propria sa mașină. 

Ioana Ginghină, sfătuită de fiica ei să se despartă de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a traversat o perioadă extrem de dificilă, dar este important că acum este bine și își concentrează atenția pe linișea sa, dar și pe cea a fetiței sale. În timpul în care situația era una extrem de tensionată între ea și Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a mărturisit pentru okmagazine.ro că fiica ei a sfătuit-o să divorțeze, din cauza tuturor lucrurilor negative pe care le trăiau. 

„Ruxandra este extraordinar de curajoasă. Câteodată cred că este îngerul meu păzitor. M-a ajutat atât de mult în această perioadă şi, într-un fel, am făcut o echipă. Oricum, nici ea nu avea parte de un tratament diferit de al meu. Deşi trăiam toţi trei în aceeaşi casă, eram doar noi două. Ajunseserăm să ne bucurăm când eram singure şi să fim mai liniştite aşa, însă eu nu aveam curajul să conştientizez asta.

Apoi, am auzit-o pe Ruxandra, ca o voce a conştiinţei: «Mamă, eu, dacă eram în locul tău, divorţam». A durut foarte tare să aud asta, însă mi-am dat seama că vreau să fiu un exemplu de femeie puternică pentru ea. Acum este mult mai responsabilă ca înainte. S-a maturizat mai repede din cauza acestor probleme. Dar este bine“, a spus Ioana Ginghină, pentru okmagazine.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro