Alibec a fost prins cu iubita! Cum își răsfață cucerirea fotbalistul exclus de Gigi Becali / VIDEO EXCLUSIV

+5 click pentru
galerie

Denis Alibec, fotbalistul-problemă de la FCSB. © Hepta

Exclus din lotul echipei FCSB din cauza unor acte de indisciplină, Denis Alibec nu se potoleşte! Intrat în gura patronului Gigi Becali şi a „principalului” Nicolae Dică, atacantul îşi vede liniştit de viaţă. Pentru a rămâne în formă, starul vicecampioanei României se „antreneză”de zor cu noua sa cucerire.

Deşi în ultima vreme a stat departe de cluburile de noapte şi s-a ferit să se afişeze în compania vreunei domnişoare, în cele din urmă, Denis Alibec a cedat în faţa ispitei. Recent, Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe cel mai bine plătit fotbalist din România în plină acţiune.

Cunoscut ca un tip căruia nu-i place să fie văzut în preajma femeilor şi care preferă ca domnişoarele să-l viziteze la domiciliu, în secret, Alibec a reuşit să ne uimească! La volanul bolidului său de peste 170.000 de euro, Denis şi-a făcut apariţia într-o zonă de la periferia Bucureştiului. Oare ce a căutat un fotbalist de top în acea parte a Capitalei?

Ei bine, starul lui Gigi Becali s-a deplasat în acea zonă cu un scop bine stabilit! Denis a venit acolo ca să se vadă cu noua sa cucerire. Imediat ce misterioasa tânără şi-a făcut apariţia, Alibec a ridicat portiera autotursimului său, iar femeia s-a urcat imediat în maşină.

Fără să stea pe gânduri, atacantul plătit regeşte de Gigi Becali a demarat în trombă. Oare unde s-a grăbit atât de tare Denis Alibec? După ce a străbătut oraşul cu o viteză ameţitoare, starul de la FCSB s-a oprit direct în parcarea subterană a blocului în care locuieşte.

Fără să facă vreun gest care să trădeze o eventuală relaţie între ei, Alibec şi tânăra care îl însoţea au coborât din maşină. Deşi au păstrat distanţa unul faţă de celălalt, cei doi au intrat în bloc. Nu vrem să fim răi, dar e puţin probabil ca Denis să o fi adus pe tânără în apartamentul său pentru a testa împreună jocuri de strategie sau pentru a mânca hamburgeri, preparatul favorit al jucătorului. Nici varianta ca fata să fi venit în casa atacantului doar pentru a-i admira acestuia colecţia de minioni nu stă în picioare.

Cel mai probabil, departe de ochii curioşilor, Alibec a „marcat” de zor la misterioasa tânără. Lucru de înţeles, având în vedere că în ultima vreme atacantul nu a prea punctat pe terenul de fotbal. Dar oare ce va spune Gigi Becali, ţinând cont de faptul că vedeta sa este mult mai preocupată de prestaţiile din dormitor, decât de revenirea în lotul primei echipei a FCSB?

Citeşte şi: Asta le întrece pe toate! Gigi Becali face o avere fără să mişte vreun deget!

Citeşte şi: O mare gimnastă, dezvăluiri şocante! „Am fost violată de medicul echipei! Aveam 13 ani”

În vârstă de 26 de ani, Denis Alibec se poate lăuda cu o carieră strălucitoare. Până acum, acesta a evoluat până acum pentru şase echipe: Farul Constanţa, Inter Milano, Mechelen, Viitorul Constanţa, Bologna, Astra Giurgiu şi FCSB. Pentru prima reprezentativă a României, atacantul a bifat şapte selecţii şi a marcat un gol.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest