Am aflat ce cadou îi va lăsa, sub brad, iubitul! Elena Udrea, răsfățată de bărbatul de lângă ea / Video paparazzi

+7 click pentru
galerie

Elena Udrea este, în această perioadă, o femeie care se bucură din plin de atenția iubitului ei. Ba chiar mai mult pare-se, acesta a ajuns să o cunoască destul de bine pe diva politicii românești pentru ca, deja, să se pregătească pentru Sărbătorile de Iarnă și să decidă cel puțin o parte a cadoului pe care îl va lăsa sub brad.

Zilele trecute, paparazii Spynews.ro l-au surprins pe deja celebrul iubit al Elenei Udrea în timp ce se afla la cumpărături, la mall. Și, culmea, nu se înghesuia să intre în magazine de ”brand”, să mai cumpere vreo poșetuță de mii de euro sau vreo pereche de oantofi cu care diva să strălucească la diferitele evenimente la care participă. Ba chiar, dimpotrivă. Astfel, Adrian Alexandrov a fost surprins într-una dintre librăriile de la mall, uitându-se, extrem de interesat, la cărți cu temă religioasă și ezoterică. Și, după ce petrecut acolo câteva minute bune, citind recenziile cărților de pe raft, iubitul Elenei Udrea s-a îndreptat spre casa de marcat, cerându-i totodată casierei să îi ambaleze cartea pentru a o oferi cadou.
Iar dovada că cei doi se înțeleg de minune, iar că Adrian este foarte atent la dorințele Elenei Udrea este că a ales pentru ea o carte dintr-un domeniu care o pasionează pe blondina politicii românești, ea fiind, de ceva vreme, masterandă la Teologie.
Apoi, cu cumpărăturile făcute și satisfăcut că a reușit să îi ia un cadou care, cu siguranță, îi va face Crăciunul mai frumos, Andrei s-a îndreptat, alături de un amic de-al spu, direct spre zona de fast-food a mall-ului, loc din care și-a cumpărat câte ceva de mâncare pentru el și, la pachet, câteva sălățele pentru, probabil, iubita lui.

Elena Udrea și iubitul ei se înțeleg perfect
„În cuplul nostru nu există gelozie. Nu ştim ce este asta. Din acestă cauză relaţia noastră este aşa de frumoasă. Suntem bine şi lucrurile între noi sunt bune”, a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. 
Ajunsă la 43 de ani, Elena Udrea este, fără îndoială, una dintre cele mai puternice femei din România. La rândul său, Adrian Alexandrov are 32 de ani şi este de profesie broker imobiliar. O bună perioadă de timp, tânărul a lucrat ca manechin şi a colaborat cu mărci de renume din lumea modei. Deşi nu este la fel de renumit precum iubita sa, bărbatul nu este un om care duce lipsa banilor. El are o vilă în Corbeanca, lângă București, și conduce o mașină de lux. Elena Udrea a fost căsătorită cu Dorin Cocoş, de care a divorţat în anul 2013. 
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro