PAPARAZZI / Cu sabia in mână e dură, dar lângă soţ e dulce, dulce de tot! Ana Maria Brânză şi soţul, surprinşi în ipostaze romantice. Imagini exclusive

+8 click pentru
galerie

Ana Maria Brânză şi Pavel Popescu sunt dovada vie a faptului că timpul trece, dar pe chipurile unora nu se vede deloc acest lucru. Când vine vorba de relaţia dintre parteneri, cei doi pare că se iubesc la fel ca la început şi că îşi trăiesc tinereţea din plin. 

Paparazzi Spynews i-au surprins pe Ana Maria Brânză şi pe soţul ei, Pavel Popescu, cu zâmbetele pe buze. Unde? Ei bine, în Capitală, în drum spre o zi de naştere! Cu florile în braţe, ca un adevărat gentleman, Pavel Popescu "a tras cu ochiul" de câteva ori spre buchet, să se asigure că totul este în regulă şi că persoana care le va primi va zâmbi la fel de mult pe cât o face soţia sa.

Şi nu spunem asta degeaba, ci pentru că în Paparazzi Spynews i-au surprins pe  Ana Maria Brânză şi soţul ei purtând o conversaţie care îi făcea fericiţi. Despre ce să fi fost vorba? Nu ştim, dar cert este că cei doi nu au uitat să se distreze şi onorează invitaţiile pe care le primesc la fel de fel de petreceri, unde le arată tuturor că viaţa e frumoasă în cuplu şi după aproape 10 ani!

De-a lungul anilor, spadasina Ana Maria Brânză şi-a spus cuvântul în sport! Şi nu oricum. S-a întors cu medalia de aur la Europenele de la Zagreb, a luat alături de alte sportive aurul în finala de la Doha, a luat aurul la Jocurile Europene de la Baku şi multe multe altele! Însă, niciodată nu a uitat să fie o iubită şi mai apoi, o soţie devotată. 

Ana Maria Brânză, în vârstă de 34 de ani, şi Pavel Popescu (32 de ani) formează un cuplu de aproximativ nouă ani şi se iubesc la fel de mult ca în prima zi! În vara anului 2015, campioana a îmbrăcat rochia de mireasă. Ana Maria Brânză s-a căsătorit cu poloistul Pavel Popescu la o săptămână după ceremonia civilă de la Castelul Cantacuzino din Buşteni.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro