VIDEO PAPARAZZI / Mănâncă de nu se mai opreşte, dar... silueta rezistă! Cum arată Anca Serea, în aşteptarea celui de-al şaselea copil!

+8 click pentru
galerie

Anca Serea va deveni mămică pentru a şasea oară în vara acestui an. Poftele graviduţelor sunt cunoscute întregii lumi, dar cum stăm cu kilogramele? Surprinsă de Paparazzii Spynews.ro, Anca Serea este dovada că există femei care, oricât ar mânca, chiar şi însărcinate fiind, tot bine arată!

Anca Serea a fost surprinsă de Paparazzii Spynews.ro alături de două prietene, la un restaurant de fiţe din Capitală. Vedeta, aranjată şi îmbrăcată elegant, şi-a făcut de cap! După o masă copioasă alături de persoanele apropiate şi stat la taclale, ce mai lipseşte? Pozele! Da, da! Nu degeaba are Anca Serea atât de mulţi urmăritori pe reţelele de socializare.

Graviduţa ştie cum să-şi ţină fanii aproape, aşa că, s-a pregătit de un selfie repede-repede şi l-a şi făcut! Apoi, a mai continuat puţin să se bucure de mâncarea din farfurie, că doar na, cere bebe! Cu toate acestea, Anca Serea arată extrem de bine şi până când va da naştere celui de-al şaselea copil, toată lumea crede că se va menţine la fel. 

Avem şi dovada! Imaginile sunt de-a dreptul savuroase. Să nu mai spunem că, atunci când a ieşit din restaurant însoţită de una dintre prietene, cu care a mai stat de vorbă, a făcut ravagii sub privirile Paparazilor Spynews.ro. Dacă n-ai şti, nici n-ai zice că poartă un bebeluş în pântece. 

Ce mănâncă vedeta, pentru a fi în formă în timpul sarcinii

Cu toții știm că graviduțele nu sunt deloc ocolite de kilograme în plus, în timpul sarcinii. Cu toate acestea, Anca Serea arată extrem de bine și dacă nu ai cunoaște-o, nici că ai crede vreo clipă că este mămica a 5 copii. Într-un interviu acordat pentru viva.ro, Anca Serea a povestit care este fructul pe care îl consumă de 2-3 ori pe zi și care o ajută să-și mențină silueta. 

„Consum lămâi în cantităţi industriale. Îmi place să mănânc citrice şi lămâia nu-mi lipseşte. Minim 2-3 lămâi pe zi. Fie le storc, le mănânc cu tot cu coajă sau le pun în apă caldă”, a dezvăluit Anca Serea, pentru sursa citată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro