VIDEO PAPARAZZI / Cu burta la gură ia la pas magazinele din mall! Anca Serea, dovada că nimic nu o poate opri din a fi mamă eroină

+3 click pentru
galerie

Anca Serea dovedeşte tot timpul că este o mamă eroină! Vedeta numără zilele până când va deveni mamă pentru a şasea oară, însă, deşi are burta la gură, nu renunţă la activitate şi se ocupă în continuare de micuţii ei.

Recent, Anca Serea a fost surprinsă de paparazzii www.spynews.ro în mall, acolo unde a făcut câteva cumpărături. Nu, nu numai pentru ea! Anca Serea a inspectat perechile de încălţăminte pentru copii, apoi a cumpărat câteva şi a ieşit. Cu siguranţă abia aştepta să meargă să le ofere cadourile copiilor ei. De asemenea, vedeta ţinea în mână încă o sacoşă cu ceva, probabil pentru ea, căci nu degeaba a ieşit la cumpărături. 

Îmbrăcată într-o rochie lejeră, albă, cu buline negre, Anca Serea şi-a etalat mândră burta de gravidă. De asemenea, se poate remarca uşor faptul că vedeta a renunţat la tocuri şi poartă încălţăminte cu talpă joasă. 

Anca Serea şi Adi Sînă, nerăbdători să îşi cunoască fetiţa

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Adi Sînă a vorbit despre venirea pe lume a celui de-al şaselea copil, o fetiţă. Imediat după, cei doi intenţionează să cumpere altă casă, mai mare cel mai probabil. "Am emoţii foarte mari. Ne pregătim. Am vrea să ne schimbăm şi casa. Avem treabă multă. Anca e bine. Simte uşor uşor că se apropie momentul... E pozitivă, nu a lucrat mult. (...) Acum balanţa s-a echilibrat. 3 fetiţe şi 3 băieţi", a spus Adi Sînă pentru Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro