Anca Serea naște astăzi! Primele imagini cu Adi Sînă, la spital. VIDEO

Anca Serea va aduce, astăzi, pe lume cel de-al șaselea copil al ei. Alături îi este Adi Sînă, soțul ei, care s-a „prezentat” la spital cât de repede a putut! Paparazzi Spynews.ro, mereu vigilenți, sunt deja cu ochii pe ei.

În urmă cu doar câteva ore, Anca Serea își anunța prietenii virtuali că este foarte probabil să i se fi rupt apa. Așadar, vedeta a luat imediat drumul spitalului, rugându-și admiratorii să-i țină pumnii și să nu fie totul doar o alarmă falsă.

Adi Sînă este în mare grabă!

Ca un soț iubitor, care îi este alături femeii iubite într-un astfel de moment, Adi Sînă are grijă să nu-i lipsească nimic Ancăi Serea. Și, așa cum a mărturisit chiar el că se va întâmpla, emoțiile se văd cu ochiul liber! Grăbit, merge spre clinica unde soția sa naște, iar câteva momente mai târziu, și mai grăbit, o rupe la fugă, la ieșire.

Artistul iese din spital, îmbrăcat cu un halat albastru, se oprește la mașină, ia repede un kit de celule stem, apoi, tot la pas iute, se întoarce în clinică, acolo unde soția sa va aduce pe lume o fetiță, din moment în moment.

Anunțul Ancăi Serea, înainte de naștere

Astăzi, Anca Serea a primit niște „semnale” care o fac să creadă că poate a venit marele moment. Chiar ea a spus că este destul de sigură că i s-a rupt apa, așa că face apel la prietenii virtuali să îi țină pumnii și chiar să fie așa! „O fi alarmă falsă? Am plecat la spital! Doamne ajută! Din nou la control!”, a scris Anca Serea, pe Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro