Anda Adam, condusă la altar de tatăl ei

După ce a spus un ”DA” răspicat în fața ofițerului stării civile, Anda Adam și Sorin s-au îndreptat spre biserica din Snagov, acolo unde își vor oficializat relația și în fața lui Dumnezeu. Cei doi se pregătesc să își spună jurămintele în fața preoților.

Formalitățile care au transformat-o pe Anda Adam în femeie măritată s-au încheiat, legal. Dar, acum, frumoasa cântăreață, mai strălucitoare ca nicioidată, îmbrăcată într-o rochie pentru care ar putea să o invidieze și prințesele, a mers la Biserica din Snagov. Însoțită de domnișoarele de onoare și de nași, Anda Adam a coborât din limuzină și a intrat în așezământul religios, decisă să spună încă un ”DA”, iar apoi să meargă la petrecerea de lux pe care a organizat-o.

Ea a fost condusă la altar de tatăl ei, mai mândru ca niciodată că are o asemenea de frumusețe de fată. Anda Adam şi Sorin Andrei și-au unit astăzi destinele, după mai puțin de un an de relaţie, într-o locaţie de vis din Snagov. Invitaţii celor doi vor fi răsfăţaţi cu un meniu sofisticat, din care tradiţionalele sărmăluţe vor lipsi. Artista s-a cunoscut cu viitorul soţ la malul mării anul trecut, în luna august, iar flacăra iubirii s-a aprins pe loc. Cei doi au păstrat legătura şi pe parcurs şi-au dat seama că au foarte multe lucruri în comun. Ceea ce a urmat a şocat pe toată lumea, pentru că nimeni nu se aştepta ca Sorin Andrei să o ceară pe Anda după doar o lună de relaţie.

Totul despre nuntă, AICI !

Citește și:

VIDEO / Momentul în care Anda Adam şi Sorin Andrei au spus cel mai sincer "DA" din viaţa lor! IMAGINI EMOŢIONANTE

EXCLUSIV!!! Primele imagini cu Anda Anda în rochie de mireasă! Uite ce frumoasă este vedeta!

Anda Adam e norocoasă! Așa domnișoare de onoare să tot ai! Imagini incredibil de sexy cu ele


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro