Anda Ghiţă a sosit la capela cimitirului Bellu. Vedeta îşi ia adio de la Marcel Toader / VIDEO PAPARAZZI

Anda Ghiţă a sosit la capela cimitirului Bellu. Vedeta îşi ia adio de la Marcel Toader / VIDEO PAPARAZZI © Foto: Spynews

Prietenii şi toţi cei care l-au apreciat pe Marcel Toader au început să ajungă la capela cimitirului Bellu, acolo unde a fost depus trupul neînsufleţit al afaceristului. Printre primii care au sosit a fost Anda Ghiţă.

Bună prietenă cu Marcel Toader, Anda Ghiţă a sosit însoţită de soţul său. Îmbrăcată în negru, cu o pereche de ochelari de soare la ochi, aceasta a venit să-i aducă un ultim omagiu bărbatului care i-a fost bun prieten. Anda Ghiţă a adus şi o coroană la capela unde se află sicriul cu trupul lui Marcel Toader. Vizibil îndurerată, aşa cum au surprins-o paparazzii Spynews, Anda Ghiţă nu a stat de vorbă cu nimeni, ci a intrat repede în capelă, cuvintele fiind prea sărace pentru un astfel de moment.

Marcel Toader a murit

Vă reamintim că Marcel Toader a murit sâmbătă, după ce a suferit un infarct. Afaceristul avea numai 56 de ani, iar în ultima perioadă, declarase că avea foarte multe probleme financiare. Medicii care l-au resuscitat timp de 45 de minute nu au putut să-l salveze pe Marcel Toader. 

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro