Filmare EXCLUSIVĂ cu Andra! A răspuns la cea mai importantă întrebare: "Cum este cu sarcina?"

Filmare EXCLUSIVĂ cu Andra! A răspuns la cea mai importantă întrebare: "Cum este cu sarcina?" © spynews.ro

După ce s-a zvonit în presă că Andra ar fi însărcinată, paparazzi spynews.ro, cel mai tare site de ştiri mondene, au surprins-o şi i-au pus cea mai importantă întrebare: "Cum este cu sarcina?". Răspunsul ei a lăsat pe toată lumea cu gura căscată!

De ceva timp, toată lumea credea că Andra va deveni mămică pentru a treia oară. Cum nu venise niciun răspuns concret până ca paparazzi spynews.ro să o surprindă, comentariile cu felicitări la postările sale de pe social media nu se opriseră! Acum însă, admiratorii ei sunt puşi faţă în faţă cu adevărul.

Andra nu este însărcinată!

"Nu sunt gravidă, încă nu sunt gravidă. Dar nu lucrez la aşa ceva. Dacă mai vine un copil, vă anunţ. Dar nu sunt însărcinată. Sper că s-a clarificat treaba asta", a mărturisit Andra

Zvonurile au apărut când artista a fost văzută la o clinică din Capitală, unde ar fi stat de vorba cu ginecologul care i-a monitorizat primele două sarcini. A ieşit foarte fericită din clinică, dar se pare că altul ar fi fost motivul! 

Însă, potrivit celor spuse de ea pentru spynews.ro, cel mai tare site de ştiri mondene, va anunţa dacă va mai apărea un bebeluş în viaţa ei. Până atunci, important este că nu spune "Nu" unei alte sarcini.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro