Andreea Bălan și George Burcea, primele imagini în calitate de soț și soție! "Suntem foarte fericiți". VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Andreea Bălan și George Burcea, primele imagini în calitate de soț și soție! "Suntem foarte fericiți". VIDEO PAPARAZZI © Spynews

Andreea Bălan și George Burcea au devenit, în mod oficial, soț și soție! Cei doi sunt în culmea fericirii și trăiesc unul dintre cele mai emoționante momente din viața lor.

Paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe Andreea Bălan și pe George Burcea la ieșirea de la Starea Civilă extrem de bucuroși și de zâmbitori. La eveniment au luat parte doar membri familiei și prietenii apropiați, iar invitații vor continua petrecerea la un local de fițe din Capitală. 

"Suntem foarte fericiți. Eu am spus cel mai hotărât DA, el era un pic nehotărât. Ella știe că se află la nuntă și că la nuntă se distrează și dansează. Va fi o petrecere restrânsă, cu cei de aici, mergem să mâncăm.", ne-a spus Andreea Bălan. 

"Asta pentru că ea știa ce vrea. Eu încă eram nehotărât dacă să fac acest pas sau nu, glumesc.", a spus și George Burcea.  

Andreea Bălan, declarații emoționante pentru Andreea Antonescu, în fața Stării Civile

Le leagă o prietenie de peste 20 de ani și au rămas împreună, indiferent de situație. De la așa un eveniment special din viața Andreei Bălan nu putea să lipsească Andreea Antonescu, buna sa prietenă și colegă de trupă. "Așa spun eu că sunt prietenii, atunci când au nevoie, sunt alături de tine. Așa am considerat eu. Noi totuși suntem prietene foarte bune. În viața personală e un copil, e o drăgălașă, sinceră să fiu, o iubesc mai tare atunci când suntem acolo, în familie.", ne-a spus Andreea Antonescu

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro