SUPER EXCLUSIVITATE! Andreea Bălan naşte astăzi. Artista a ajuns în urmă cu puţin timp la spital. "Am emoţii"

+10 click pentru
galerie

Ziua cea mare a sosit pentru Andreea Bălan. Simpatica artistă va deveni astăzi mămică. Artista a ajuns deja la spital, acolo unde va vedea lumina zilei Clara. Andreea Bălan este în culmea fericirii şi aşteaptă cu mare bucurie să nască pentru a-şi strânge fetiţa la piept.

Aceasta este cea de-a doua veste mare a zilei în showbiz, după ce artiştii Cristina Stroe şi Damian Drăghici au devenit şi ei părinţi.

Andreea Bălan, frumoasa cântăreaţă, a ajuns la spital în urmă cu câteva momente, acolo unde urmează să se interneze pentru a da naştere celui de-al doilea copil al său.

Artista a ajuns la unul dintre cele mai bune spitale private din Capitală, acolo unde o va aduce pe lume pe micuţa Clara. Andreea Bălan este nerăbădătoare că în scurt timp va face cunoştinţă cu micuţa ei.

CITESTE SI: Câți copii mai vrea Andreea Bălan. A făcut anunțul cu trei zile înainte să nască

Andreea Bălan a vorbit, în exclusivitate, pentru Spynews.ro şi a povestit cum se simt cu doar puţin timp înainte să aducă pe lume pe cel de-al doilea copil al său.

"Sunt foarte pregătită, ştiu la ce să mă aştept, dar am emoţii, chiar dacă am mai trecut prin asta. Vreau să fiu sănătoasă, să fie totul în regulă, să văd că este bine. M-am îmbrăcat aşa pentru că este ultima burtică. M-am îmbrăcat mulat. Aia mică mi-a spus să-i aduc ciocolată şi bomboane.  Şi eu i-am spus. Fetiţă? Iar ea a spus băiat. George va asista la naştere de afară, de pe un geam. Nu va fi în interior", a spus Andreea Bălan, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro