VIDEO PAPARAZZI / Îndrăgostiți, dar rătăciți! Andreea Bănică și soțul, surprinși în goană nebună, pe străzile Capitalei. Ce le-a „scăpat” celor doi

+3 click pentru
galerie

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea s-au cam rătăcit! Ei, nu vă panicați, că nu e vorba de nimic grav...La o ieșire în buricul Capitalei, cei doi s-au cam pierdut printre restaurante și, preț de câteva minute bune, au dat telefoane în speranța că întâlnirea programată cu câțiva prieteni va fi dusă la bun sfârșit. 

Bombă sexy în toată regula, Andreea Bănică a fost surprisă de paparazzii www.spynews.ro în compania soțului său, în buricul Bucureștiului. Eleganți amândoi, au programat p întâlnire cu câșiva prieteni, la un restaurant de fițe, însă GPS-ul le-a cam dat bătăi de cap!

Preț de câteva minute bune, focoasa blondină și soțul său s-au tot chinuit să găsească localul unde urmau să se reunească cu prietenii. După câteva telefoane, Lucian Mitrea a rezolvat situația, iar cei doi s-au putut bucura de un pahar de băutură și voie bună, în compania prietenilor, după cum i-au surprins paparazzii noștri vigilenți și mereu cu ochii pe tot ce mișcă în viața vedetelor!

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai frumoase și mai sudate cupluri din showbizul românesc! Cei doi se iubesc la fel ca în prima zi și de-a lungul timpului, le-au dat peste nas răutăcioșilor cu aparițiile lor fără cusur. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro