Andreea Mantea a ajuns în toiul nopții, cu copilul, la spital! Video paparazzi

+9 click pentru
galerie

Andreea Mantea a trecut, zilele trecute, prin momente cât se poatre de delicate. Și, cu siguranță, orice mamă o înțelege, cu atât mai mult cu cât vedeta TV a ajuns la spital alături de fiul ei.

Mai exact, una dintre serile trecute a fost deosebit de delicată pentru Andreea mantea. Așa că, însoțită de alte două femei, Andreea Mantea a mers, de urgență, la o clinică privată, ținându-l strâns în brațe pe fiul ei. Iar odată ajunsă acolo, vedeta Tv a fost ținută pe holul clinicii în timp ce medicii aveau grijă de fiul ei. 
Iar tot acest moment a durat câteva zeci de minunte, timp în care prezentatoarea TV se învârtea ca o leioacă în cușcă, punând diverse întrebări asistentelor care se nimereau în preajma ei. Într-un final, unul dintre cadrele medicale ale clinicii private la care a mers Andreea Mantea, s-a oprit în preajma brunetei, și, cu un carnețel în mână, a început să îi explice ce se petrece. Acela, de altfel, a și fost momentul în care sexy-mămica s-a relaxat, ea reușind, după câteva minute în care a ascultat cele povestite de asistentă, să și zâmbească. Și nu a mai durat mult și a și început să râdă cu gura până la urechi, semn că, în fapt, problemele fiului ei  nu existau și că, cel mult, a fost o mamă mult, mult prea atentă și, evident, prea protectivă.


Într-un final, odată cu apariția băiețelului, Andreea Mantea s-a relaxat cu adevărat, mai ales că a constatat că totul este în perfectă ordine, așa că, după ce l-a luat în brațe, a coborât scările alături de însoțitoarele ei și, înfofoliți bine, și ea, și copilul, s-a îndreptat diresct spre mașină, iar apoi spre casă.
Andreea Mantea a avut probleme cu David
Andreea Mantea a dezvăluit în toamna trecută, clipele de groază prin care a trecut atunci când băieţelul ei, David, a fost bolnav timp de 17 zile. Aceasta a recunoscut că este foarte fricoasă, se teme de boli şi nu suporta să ştie că fiul ei este bolnav.
Andreea Mantea este o prezentatoare TV.  Aceasta are un băieţel pe care l-a adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu un concurent de la "Burlăciţa", show la care a participat pentru a-şi găsi sufletul pereche. David s-a născut pe 27 mai 2015.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro