Andreea Mantea, de urgență la spital! A ajuns la clinică alături de cel mai bun prieten

Andreea Mantea, însărcinată în patru luni, a fost nevoită, zilele trecute, să meargă de urgență la clinică. Însoțită de doi amici, vedeta a intrat îngrijorată în unitattea medicală, dar, la ieșire, a părut să fie mult mai veselă.

Supririnsă de paparazzi Spynews.ro, Andreea Mantea părea foarte îngrijorată în momentul în care a ajuns, alături de doi amici de-ai săi și de câinele său, la clinica veterinară.

Andreea Mantea, "bombardată" cu daruri pentru bebeluş: "Nu există nimic mai important decât venirea copilului pe lume"

Din fericire, frumoasa brunetă care e însărcinată în patru luni nu a ajuns la clinică pentru că animăluțul ar avea probleme, ci pentru un control de rutină pe care i l-a făcut câinelui ei. Grijulie, atentă să nu cadă pe gheață, Andreea a coborât de la volanul mașinii și a mers la portbagaj, locul în care câinele ei, unul de talie mare, adoră să călătorească și l-a socos, ținându-l de lesă din mașină și au intrat împreună în spitalul veterinar.
”Merg regulat cu cățeii mei la clinică, așa am făcut și acum. E unul dintre cei patru câini ai mei, am făcut un control de rutină. Sunt foarte atentă cu toți patru, e important pentru mine să fie sănătoși”, ne-a spus frumoasa viitoare mămică. 


Le ieșirea din spital, cățelul, mai mult decât jucăuș, o târa, dând din coadă, pe Andreea după el, semn că era bucuros că nu a fost stresat de medic și că e nerăbdător să ajungă acasă.

Citeşte şi:

Cristian Mitrea marchează reuşită după reuşită spre disperarea Andreei Mantea! Cu ce se mândreşte acum luptătorul MMA

Iarna-i grea, iubirea-i mare! Cum îşi arată Cristi Mitrea dragostea faţă de Andreea Mantea


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro