Andreea Marin, acasă la Ștefan Bănică! Avem IMAGINILE

+13 click pentru
galerie

Relația dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică este, acum, una foarte bună. Iar dovada cea mai clară este că cei doi se văd adeseori, fosta ”Zână” a ”Surprizelor” vizitându-l pe artist.

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o, zilele trecute, pe Andreea Marin în timp ce, la volanul noii sale mașini, o decapotabilă pentru care poate fi invidiată de oricine, a parcat în fața vilei lui Ștefan Bănică. Iar acolo, după ce a sunat la ușă și a așteptat câteva minute, făcându-și de lucru în jurul bolidului de multe zeci de mii de euro, s-a deschis, în sfârșit, poarta.

Iar de după ușă a sărit, zâmbindu-i larg mamei sale, micuța Ana Violeta, și a strâns-o în brațe de ”Zână”. După ce, la doar câteva secunde a apărut și Ștefan Bănică care, zâmbindu-i fostei sale soții, a stat de vorbă cu ea și i-a înmânat bagajele fetei lor, povestindu-i probabil despre activitățile avute împreună în perioada în care domnișoara a stat cu tatăl ei.

 


Apoi, după ce Ștefan Bănică a intrat în casă, Ana Violeta, ca orice copil, a simțit nevoia să facă ceva... extravgant. Așa că, dovedind abilități reale în ”escaladă”, fata celor două vedete a urcat pe gardul casei și nu a coborât de acolo până când ”Zâna” nu i-a repetat de câteva ori că o roagă să se dea jos.

Iar după ce a coborât de pe gard, Ana s-a așezat, cuminte, pe bancheta din spate a decapotabilei. Și, la doar câteva momente, a apărut, din nou, Ștefan Bănică, de data aceasta în mașina de teren pe care o conduce, el oprindu-se, puțin, în dreptul bolidului Andrei, doar pentru a-i face cu mâna și pentru ai mai trimite un sărut micuței.


Ana Violeta are, acum nouă ani, ea fiind fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin.
Dacă vrei sa fii la curent cu cele mai noi ştiri din țară, dar și din întreaga lume, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro