Andreea Marin nu vrea „surprize-surprize” neplăcute! Vedeta, mai bine echipată ca medicii! Cum i-a sărit în ajutor iubitul, la ceas de seară / VIDEO PAPARAZZI

+2 click pentru
galerie

România a intrat în stadiul 4 al epidemiei de coronavirus, iar Andreea Marin și-a luat măsuri de protecție mai ceva ca medicii! E clar că virusul n-are nicio șansă în acest caz, dar totuși, Andreea Marin a avut nevoie de ceva ajutor. Și cine altcineva să intervină dacă nu iubitul ei?

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Andreea Marin în Capitală, la cumpărături. Echipată cu combinezon, mănuși, mască și bonetă, fosta prezentatoare TV a intrat într-un centru comercial ca să-și facă provizii. 

Sigură pe sine, Andreea Marin și-a umplut coșul de la supermarket cu fel de fel de produse. Iată că, în cadru apare nimeni altul decât iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Cum altfel dacă nu echipat la fel? Cei doi au declarat război noului coronavirus.

După ce au terminat cumpărăturile, au ieșit din centrul comercial, au dus cumpărăturile la mașină și au pornit spre casă! La un pas să fie nerecunoscuți! 

Până la urmă, o fi și asta o metodă de a te bucura de viața privată atunci când ești persoană publică, nu? Și dacă ține piept și noului coronavirus... e perfect! 

Cum se apără Andreea Marin, după ce a fost acuzată că este mai bine echipată decât medicii

Andreea Marin a fost ținta unui val de critici, după ce, în urma unei conversații alături de un cadru medical, a apărut o fotografie în mediul online, iar internauții au remarcat că vedeta este mai bine echipată. 

„Nu o să mă scuz că am primit în dar o mască și mă protejez, fiind ore în șir în mijlocul a zeci de oameni, că să coordonez un convoi umanitar pe care nu am nicio obligație să îl fac, ci fac pentru că simt. Nu sunt la concurență cu nimeni. Nu ne întrecem aici. Eu am stat multe ore. Doamna doctor a venit doar să preia donația și a plecat. E cu totul alt nivel de expunere”, a precizat „Zâna”.

Cine este Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin

După un mariaj de șapte ani cu Ștefan Bănică Jr., Andreea Marin a divorțat începutul anului 2013. Apoi, fosta prezentatoare TV a început o relație cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, cu care s-a și căsătorit în decembrie 2014. Doi ani mai târziu a anunțat divorțul. 

În luna mai a anului 2017 Andreea Marin s-a îndrăgostit din nou un bărbat mai tânăr, numit Adrian Brâncoveanu. Acesta este angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. 

Între ei, dragostea e mare! Cu fiecare ocazie, când vorbește despre el, Andreea Marin face „exces de complimente”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro