Andreea Marin, reacţie neaşteptată la vederea fostului soţ! „Zâna” s-a răzbunat pe oricine i-a ieşit în cale

Săptămâna trecută, Andreea Marin a primit o lovitură cumplită, tatăl ei, părintele care a crescut-o, murind, iar ea a fost nevoită, în lacrimi și durere, să îl conducă pe ultimul drum. Acum însă, ”Zâna” a revenit în Capitală și, cu greu, a fost nevoită să revină la activitățile ei de zi cu zi, ceea ce s-a dovedit a fi extrem de dificil pentru ea.

Pierderea tatălui ei a afectat-o extrem de mult pe Andreea Marin, aceasta devenind extrem de sensibilă la tot ceea ce se întâmplă în jurul ei, mai ales dacă are legătură cu persoanele apropiate din viaţa ei.


Se pare că până şi simpla prezenţa a maşinii fostului soţ a scos din sufletul  Andreei Marin nişte sentimente destul de confuze, care au făcut-o să reacţioneze destul de agresiv.


Aflată în trafic, Andreea a dat nas în nas cu fostul soţ, iar pentru a nu fi nevoită să dea ochii cu el, sau să stea de vorbă, „Zâna” a călcat pedala de acceleraţie la podea, fără să mai ţină cont de faptul că se formaseră bălţi imense pe marginea străzi, iar riscul de a stropi pe cineva era extrem de mare.


Starea de nervozitate a Andreei a avut efecte asupra unei trecătoare, care se afla pe trotuar, în dreptul bălţii formate de la ploaie. Femeia a beneficiat de o baie gratuită oferită de „Zâna Surprizelor”, care nu s-a lăsat însă prea uşor și a început să îi ceară socoteală divei, dar fără să primească vreun răspuns.

Citeşte şi:

Nu-i de mirare că s-a îndrăgostit de ea! Andreea Marin a renunţat la machiaj şi le-a arătat fanilor faţa cu care-l încântă pe Tuncay dimineaţa

Primele imagini cu Andreea Marin, după înmormântarea tatălui ei! Ce a făcut ”Zâna” când s-a întors în București

O altă zi tristă pentru Andreea Marin! Prietenii virtuali i-au transmis sute de mesaje


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro