Andreea Tonciu a confundat mall-ul cu dormitorul! Ce a făcut soțul vedetei pentru a o înnebuni pe brunetă / Video paparazzi

+2 click pentru
galerie

Relația dintre Andreea Tonciu și Daniel, soțul ei, este, cu siguranță, una plină de pasiune. Pentru că, fără discuție, ea pare să se bucure, indiferent de locul în care se află, de atingerile mai mult decât tandre ale bărbatului alături de care a făcut o fetiță.

Zilele trecute, Andreea și Daniel au sințit nevoia să iasă din casă, să se bucure de momente petrecute în doi. Așa că, din cauza frigului de afară au renunțat la ideea de a se plimba, romantic, sub lumina lunii, prin vreun parc bucureștean, optând în schimb pentru un mall. Iar acolo, ca o fată cu gusturi... scumpe, Andreea a insistat să ”viziteze” un magazin de... gentuțe. De firmă, d-alea ”ieftine”, gentuțele de la reduceri fiind salariul vreunui director de multinațională. Evident, Daniel, băiat atent și fin, a scos imediat banii din buzunar și... a satisfăcut-o. Iar bucuria ei s-a transformat, aproape imediat, într-o pasiune plină de senzualitate. Pentru că, în timp ce se îndreptau spre mașină, cu Daniel cărând gentuța ambalată frumos, Andreea și soțul ei împărtășeau momente de-a dreptul intime, cei doi sărutându-se cu foc, strângându-se în brațe ca doi îndrăgostiți care au stat cu lunile despărțiți.
S-au căsătorit după ce și-au botezat fetița
Andreea Tonciu s-a cununat religios cu Daniel Niculescu și a îmbrăcat o rochie de prințesă. Nașii cuplului au fost Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Evenimentul a fost programat la doar două zile după ce micuţa Rebeca, fiica fostei asistente “păcătoase”, a fost creştinată.
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro