Andreea Tonciu și Anamaria Prodan au pus la punct toate detaliile cununiei! Dezvăluiri EXCLUSIVE despre cea mai așteptată nuntă a anului

Andreea Tonciu traversează, cu siguranță, cea mai plăcută perioadă a vieții ei. Intrată de curând în ”clubul celor mai sexy graviduțe” din showbiz, bruneta simte că este iubită și, curând, va deveni soție. Motiv pentru care întâlnirile cu viitoarea ei nașă, Anamaria Prodan, s-au înmulțit.

Ultima asemenea întâlnire, surprinsă de paparazzii Spynews.ro, a avut loc într-un restaurant de lux și a luat parte la ea, pe lângă viitoarea mireasă Andreea și nașa ei, Anamaria Prodan, și viitorul fericit mire, Daniel.
Iar discuțiile pe care le-au avut au fost pe tema apropiatei cununii civile a celor doi. Iar experiența nașei, recunoaște Andreea, a contat foarte mult, Anamaria Prodan explicându-le, cu lux de amănunte, ce trebuie să facă în ziua în care vor spune ”DA”.
Astfel, ne-a spus Andreea, Anamaria le-a explicat celor doi viitori soți ce trebuie să comande, ce trebuie să cumpere și ce vor fi nevoiți să facă în ziua cununiei lor. ”Am vorbit cu nașa doar despre cununie, despre pregătirile acelei zile, cununia urmând să aibă loc luna viitoare”, ne-a spus Andreea.
În altă ordine de idei, Anamaria a insistat ca, de pregătiri, să se ocupe mai mult viitorul soț pentru că presiunea lucruruilor care trebuiesc făcute să nu o streseze prea mult pe frumoasa Andreea Tonciu aceasta fiind nevoită să se îngrijească cât poate de mult pentru ca viitorul ei copil să fie cât mai sănătos.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro