Interviu emoţionant cu Angela Ciochină, la cinci ani de când a căzut la pat! Ne-a primit în casă şi şi-a pus sufletul pe tavă

+4 click pentru
galerie

De mai bine de cinci ani, Angela Ciochină este imobilizată la pat, dar face eforturi pentru a merge din nou. Motiv pentru care, ne-a invitat să vedem cum se simte, cum trăieşte şi cum îşi umple fiecare zi, ţintuită la pat.

Împlinită şi fericită! Aşa ne-a primit Angela Ciochină în casa ei din cartierul bucureştean Tei. Faptul că este imobilizată la pat de mai bine de cinci ani, n-o sperie şi nici n-o deprimă. Îşi trăieşte fiecare zi cu bucurie şi cu speranţa că, într-o zi, se va ridica din pat pe picioarele ei şi va putea să meargă fără niciun ajutor. Citeşte, face integrame, rebus şi, când are inspiraţie, îşi trece pe hârtie idei de piese.

În anii '80, Angela Ciochină, făcea furori alături de nume mari din muzica românească, Stela Enache, Corina Chiriac sau Angela Similea. De atunci au rămas doar fotografiile şi un premiu câştigat la concursul Steaua fără nume, trofeu care spune mai mult decât o mie de cuvinte.

Are o pensie mică, doar câteva sute de lei, dar nu se plânge şi nici nu se abţine de la mofturi. Este cumpătată şi cheltuieşte cu măsură din banii luaţi pe cele două case vândute.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro