Angela Gheorghiu, tratată ca o regină de Cezar Ouatu! A fugit de la o emisiune pentru a-i servi micul dejun la pat iubitei sale

Cezar Ouatu pare să fi dat lovitura în lumea muzicii, dacă nu printr-o clasare extraordinară în concursul Eurovision, ci mai degrabă prin faptul că are o relaţie cu soprana Angela Gheorghiu, considerată de presa internaţională o adevărată Madonna a Operei.

Cezar şi Angela au recunoscut recent că formează o pereche şi chiar că locuiesc împreună. Cei doi se comportă ca doi porumbei, mai ales că nu se mai feresc de ochii presei, după ce Angela şi-a oficializat divorţul de tenorul Roberto Alagna. O dovadă a acestui lucru îl reprezintă şi imaginile de mai sus din care reiese că Cezar o tratează pe Gheorghiu ca pe o regină. După o emsiune matinală, în care contratenorul fusese invitat să cânte, Cezar a plecat rapid spre casă, sperând să ajungă cât mai repede la noua lui iubită. Vedeta s-a abătut, totuşi pentru câteva secunde de la drum pentru a cumpăra câteva croissante şi o ceaşcă cu cafea. Aşa că Angela s-a bucurat din plin de atenţia lui Cezar, care probabil că i-a servit micul dejun la pat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro