Antonia, cea mai invidiată femeie! Arată perfect după trei sarcini / Paparazzi

+9 click pentru
galerie

Alex Velea are toate motivele să fie mândru nevoie-mare de iubita lui Antonia. Artista, care a devenit mamă pentru a treia oară cu doar o lună în urmă, şi-a revenit pe deplin după travaliu, iar în imaginile surprinse de paparazzi Spynews.ro se vede cu ochiul liber cât de bine arată frumoasa brunetă.

 
Mai sexy ca niciodată. Aşa pare să fie Antonia după ce a născut al treilea copil al său, al doilea pe care îl are cu Alex Velea, iubitul ei. Mai exact, artista a fost surprinsă în timp ce ieşea din studioul de înregistrări, iar imaginile sunt mult mai mult decât concludente. Astfel, îmbrăcată cu o geacă lungă cu imprimeu army şi o pereche de jeasi tăiaţi şi cu gleznele dezgolite, Antonia, fără picătură de machiaj, reuşeşte să arate mult mai bine decât multe dintre fotomodelele celebre din showbiz-ul mioritic, iar asta în ciuda faptului că, până la vârsta ei a trecut prin trei naşteri, iar ultima a avut loc în urmă cu o lună. Cum vestimentaţia aleasă de artistă este, una extrem de lejeră, şi în ciuda frigului năprasnic, Antonia a smuls priviri admirative de la toţi bărbaţii care treceau prin preajmă.
Mai mult decât atât, orele petrecute în sala de fitness, se pare că au dat rezultatele aşteptate de artistă şi asta pentru că Antonia a revenit extrem de repede la formele apetisante ce au consacrat-o. Cu siguranţă iubita lui Alex Velea este o femeie invidiată pentru felul în care arată după cele trei sarcini.
 
Poveste de dragoste ca-n basme
Antonia formează un cuplu cu Alex Velea şi sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună doi băieți. Dominic a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016 și poartă numele Akim.
Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya are şase ani şi locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro