Anunţ important pentru bucureşteni! Podul Grant, blocat de câteva ore / VIDEO

Anunţ important pentru bucureşteni! Podul Grant, blocat de câteva ore / VIDEO © spynews.ro

În seara zilei de marţi, 14 ianuarie, circulaţia pe Podul Grant este blocată! Bucureştenii care doreau să circule cu tramvaiul 41 au fost nevoiţi să găsească o altă soluţie pentru a se deplasa. 

Podul Grant din Capitală este blocat de câteva ore. În imaginile prezentate de Spynews.ro, se pot observa mai multe tramvaie în staţiile de refugiu şi echipaje şi maşini de intervenţie, pe ambele sensuri.

Anunţul Gabrielei Firea 

De altfel, recent, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că reabilitarea Podului Grant va fi finalizată în primăvara acestui an. Este vorba, de fapt, de terminarea lucrărilor din prima etapă.

„Primăria Capitalei a expertizat și a întocmit documentațiile tehnice pentru toate podurile și pasajele pe care le deține ori le administrează. Majoritatea sunt construite în urmă cu 30, 40 de ani și nu au fost niciodată consolidate sau reabilitate, ci doar cosmetizate. Având în vedere pericolul reieșit din toate expertizele, am început lucrările la două dintre cele mai importante dar și afectate pasaje : Străulești – deja finalizat într-un an și Podul Grant, care are termen de finalizare peste câteva luni. Aici se lucrează în două etape : Crângași către Turda și Turda către Crângași”, scria Gabrielei Firea, în urmă cu câteva zile.

La prima etapă, potrivit celor precizate de Gabriela Firea, "s-au efectuat lucrări de reparaţii ale elementelor din beton, frezarea straturilor de asfalt, s-a pus hidroizolație, s-a demontat calea veche de rulare a tramvaiului, au fost achiziționate și montate traverse noi, s-a montat calea de rulare a tramvaiului, s-au așternut mixturile asfaltice, s-au achiziționat noi rosturi de dilatație și parapeți și s-au consolidat pilonii aferenți pasajului".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro