Apariție de senzație a Alexandrei Dinu! Fără machiaj, fără trucuri de frumusețe, fosta soție a lui Mutu a strălucit! Video paparazzi

+6 click pentru
galerie

Alexandra Dinu pare să fie prototipul femeii car enu are nevoie de niciun fel de trucuri de frumusețe. Nu simte nevoia să se machieze, și, chiar dacă o face, o face extrem de discret, bazându-se, pare-se, pe singurele arme cu adevărat eficiente: naturalețea și zâmbetul.

Ne-am obişnuit ca vedetele să fie mereu machiate şi aranjate şi să arate impecabil în orice împrejurare. Dar, cele mai curajoase, se arată nemachiate, iar printre ele se numără şi Alexandra Dinu, frumoasa fostă soție a lui Adrian Mutu asumându-și chiar să apară așa la ieșirile în oraș, în București, în asemenea ipostaze.


Şi dacă ne-am fi aşteptat să existe o diferenţă colosală între Alexandra Dinu machiată şi aranjată şi Alexandra Dinu fără machiaj, ei bine imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro demonstrează că vedeta are o frumuseţe aparte, indiferent dacă este machiată sau nu. Și, evident, un zâmbet căruia nu i se poate rezista.
Astfel, alături de o amică de-ale sale, Alexandra Dinu a mers în oraș, într-o cafenea cochetă, loc în care s-a relaxat cu o ceașcă mare de cafea în față. Acolo, vedeta care se poate lăuda cu roluri memorabile în filme, a lăsat fițele de star și s-a jucat câteva zeci de minute cu o fetiță, zâmbind fericită, semn că adoră copiii. Apoi, revenită la masă alături de amicele sale, Alexandra Dinu a început să povestească, probabil, ce mai este nou în viața ei, zâmbind larg mai tot timpul. Singurul moment în care blondina s-a oprit din povestea ei a fost cel în care telefonul ” a dat un semn de viață”, iar fosta soție a lui Mutu, zâmbind misterios, a început, probabil, să se converseze cu cineva foarte apropiat, prin mesaje.
Alexandra Dinu a fost căsătorită cu Adi Mutu
Adrian Mutu și Alexandra Dinu au fost căsătoriți timp de doi ani, între 2001 și 2003, din căsnicia lor rezultând un băiețel, Mario. În întreaga sa carieră, doar din salariile pe care le-a avut la echipele la care a evoluat, „Briliantului” i-au intrat în conturi peste 15 milioane de euro. Cel mai mare contract l-a avut la Chelsea (3 milioane de euro pe sezon), însă Mutu a luat bani frumoşi şi de la Fiorentina, formaţie pentru care a jucat cinci stagiuni cu un salariu de 1,6 milioane de euro pe an. Bineînţeles, Adi Mutu s-a bucurat şi de alte prime sau bonusuri de performanţă, urcând astfel suma aproximativă câştigată din fotbal undeva în jurul a 20 de milioane de euro.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro