Apariţie incredibilă a Marinei Dina! Blondina frecventează magazine la care nu te-ai fi gândit

Este una dintre cele mai dorite blondine din showbiz-ul românesc, iar de la despărţirea de fostul iubit, Marina Dina nu s-a mai afişat în compania altui bărbat, fosta asistentă TV petrecându-şi timpul liber cu prietenele ei.


Blondina nu se abate de la această regulă, astfel că paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Marina Dina în timp ce se afla într-un centru comecial din Capitală, împreună cu una dintre prietenele ei, cel ami probabil la o sesiune de cumpărături.


Chiar dacă toţi s-ar gândi că două femei la cumpărături vor fi total absorbite de noutăţile din vitrine, ei bine, Marina Dina şi prietena ei au făcut o mică plimbare prin magazine, cu ochii aţintiţi în telefoane.


Atenţia fetelor a fost distrasă de la telefonul mobil, pentru scurt timp, ce-i drept, doar de titlurile cărţilor pe care le-au văzut într-o librărie, de unde Marina chiar şi-a cumpărat ceva. Dacă hainele şi cărţile nu au avut mare succes, ei bine magazinul de cosmetice a câştigat detaşat bătălia pentru atenţia fetelor, blondina şi prietena ei studiind intens fiecare produs, pentru a fi sigure că îşi cumpără doar ceea ce este mai bun.

Citeşte şi:

Marina Dina s-a "ofilit", după ce s-a retras din televiziune! Cum arată fosta asistentă "Răi da' buni"

Ca o divă! Marina Dina a confundat strada cu podiumul de modă, doar că a ”uitat” ce treabă avea

Fund bombat, efect scontat! Una dintre cele mai cunoscute blondine din România face furori pe plajă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro