Apariţie rară! Dan Bălan a venit în secret în România! Cum l-au prins paparazzii spynews

+2 click pentru
galerie

 

Putem spune cu mâna pe inima că Dan Bălan a cunoscut visul american! Şi visul românesc, daca e se te gândesti că pentru un baiat de la Chişinău, România era o mare oportunitate, mai apoi visul londonez şi tot aşa.

Când alţii doar visează realizări internaţionale, Dan Bălan le bifează, a scos hituri internaţionale, a colaborat cu artişti celebri, ba mai mult i-a scris o piesă şi Rihannei! Aşadar talentul şi norocul îl recomandă din plin pe artistul nostru care se pare că a pus mereu cariera înaintea vieţii personale, el recunoscând că nu şi-a găsit sufletul pereche şi că singurele femei din viaţa lui sunt sora şi mama lui. Deşi practic are lumea la picioare, artistul face ce face şi trage tot spre ţara noastră, apariţie rară ce e drept, el aflându-se în secret în România.
Care îi sunt planurile, înca nu ştim, dar l-am zărit preţ de câteva minunte, într-o cafenea din zona Dorobanţi, alături de un prieten, relaxat şi neschimbat!
De la "Dragostea din Tei" pana la "Allegro Ventigo", au fost multe hituri, cert fiind ca în materie de compoziţie şi feeling, Bălan e top!
Nu top model, ci în top, cum de altfel dacă nu eşti, în muzică, practic nu exişti.

Dan Bălan s-a născut pe 6 februarie 1979 la Chişinău, fiind un solist, compozitor şi producător moldovean, care s-a făcut renumit după ce a făcut parte din formaţia O-Zone. În 1999, trupa a cunoscut succesul internaţional cu piesa „Dragostea din Tei”, care a făcut senzaţie pe întreg mapamondul, ocupând primul loc în topurile muzicale din mai multe ţări. Hitul a fost interpretat de peste 200 de artişti în 14 limbi diferite, obţinând Discul de Platină în 2004.
După succesul cunoscut alături de trupa O-Zone, Dan Bălan s-a mutat în Los Angeles, unde în 2006 a lansat piesa “Mm-ma-ma”, folosind numele de scenă Crazy Loop.
În 2010 a revenit la numele de Dan Bălan şi a lansat hit-ul “Chica Bomb”, care la scurt timp după lansare a devenit una dintre cele mai difuzate piese de către  radiourile şi cluburile din Români şi Europa. Videoclipul piesei a fost filmat în SUA, în colaborare cu of Missy Elliot, Kelis, LL Cool J şi Jay Z.
În prezent, Dan Bălan locuieşte în New York, unde are propriul studio unde scrie, compune şi produce muzică.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro