Apariție suprinzătoare la cununia fiicei lui Gigi Becali. Incredibil cine a apărut în holul hotelului. Nu era invitat

+3 click pentru
galerie

Apariție suprinzătoare la cununia fiicei lui Gigi Becali. Incredibil cine a apărut în holul hotelului. Nu era invitat © spynews

Nunta fiicei lui Gigi Becali reprezintă un eveniment important pentru latifundiarul din Pipera. Mulți invitați de seamă au ajuns la hotelul în care a avut loc cununia civilă. Totuși, printr-o coincidență, Mircea Geoană a intrat în același hotel, nefiind pe lista celor ce trebuia să-i fie alături Teodorei și lui Mihai. 

Giovani Becali, Teia Sponte, Lucian Becali, Gabriela Firea, Vasile Geambași, au fost doar câteva dintre numele mari prezente la cununia civilă a fiicei lui Gigi Becali. Aceștia au ajuns din timp în fața hotelului pentru a fi alături la fericitul eveniment. Totuși, printr-o coincidență sau nu, Mircea Geoană a pătruns în același hotel în care se pregăteau cei doi îndrăgostiți să spună „Da”. Acesta nu se afla pe lista invitaților, însă avea ceva treabă în locația în care Gigi Becali alături de familie și prieteni asistau la fericitul eveniment. 

Mircea Geoană, ușor jenat de situație, a zâmbit ușor în fața camerei, i-a salutat pe jurnaliști, iar ulterior a intrat grăbit în hotel pentru a-și rezolva treburile pentru care venise. 

Emoţii de nedescris pentru Gigi Becali

Gigi Becali a organizat cununia civilă a fiicei sale exact aşa cum aceasta şi-a dorit. Teodora este cea mai mare dintre fetele lui, iar latifundiarul din Pipera i-a respectat acesteia toate dorinţele. Gigi Becali are o relaţie superbă cu fetele sale, astfel că a ţinut ca această zi să fie una de neuitat pentru toată familia. Chiar dacă este extrem de fericit, Gigi Becali este şi foarte emoţionat pentru că de astăzi fiica sa nu îi va mai purta numele. Tedora se căsătoreşete cu alesul inimii ei, Mihai Theodor Mincu, şi se pune la casa ei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro