Are stofă de mămică! Raluka și prietena ei, maraton de rezistență în așteptarea bebelușului / VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Prietenul la nevoie se cunoaște, spune o vorbă din popor! Raluka demonstrează cu vehemență că știe să le fie alături apropiaților atunci când au nevoie de sprijin.

Raluka pare că nu se grăbește prea mult să își întemeieze o familie și își trăiește viața după propriile reguli, în așteptarea unui bărbat care să îndeplinească toate calitățile unui soț și tată minunat. Însă artista se descurcă de minune atunci când vine vorba despre bebeluși, iar dovadă sunt imaginile surprinse recent de paparazzii Spynews.ro.

Îmbrăcată lejer, artista și-a însoțit o prietenă bună într-o farmacie, pentru a o ajuta să aleagă mai multe produse necesare nou-născuților. Cele două au petrecut zeci de minute în incintă și s-au asigurat că bifează tot de pe listă, iar Raluka a luat la pas răbdătoare farmacia, pentru a-și mai scuti prietena de efortul depus la cumpărături. 

I-a spus "adio" logodnicului

Raluka este femeie discretă, mai ales atunci când vine vorba de viaţa personală. În urmă cu doi ani, Raluka s-a despărțit de logodnicul său în mare linişte şi fără prea mult tam-tam, după cum unul dintre apropiaţii Ralukăi a mărturisit. Mai mult decât atât, cum ruptura s-a produs în preajma Crăciunului, Raluka i-a avut alături doar pe cei dragi în preajma sărbătorilor, lucru ce nu a afectat-o absolut deloc. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro