Atenţie, piscină în flăcări! Simona Traşcă, fierbinte de tot lângă Morris! Pamela s-a lăsat mângâiată peste tot de cântăreţ!

Simona Traşcă face victime şi în showbiz! Blonda a avut azi o întâlnire romantică cu un cântăreţ foarte la modă, care a avut loc la o piscină situată într-o zonă extrem de retrasă din nordul Bucureştiului.

Simona şi Morris au ignorat vremea răcoroasă de afară şi s-au încins la piscină. Cei doi au profitat că la locaţia respectivă nu era nimeni şi şi-au făcut de cap. Au venit împreună, au ocupat un şezlong din apropierea piscinei şi au trecut la "joacă". Morris a scos din geantă o loţiune pentru bronzat şi chit că soarele nu ardea atât de puternic, s-a oferit s-o ungă pe Pamela de România pe corp. După ce a insistat în zonele "esenţiale", a venit rândul Simonei să-i întoarcă serviciul lui Morris. Imediat, atmosfera s-a destins iar cei doi au ajuns la "confruntare" fizică. Distracţia a durat aproape o oră, timp în care Simona a făcut un adevărat show erotic pentru noua ei cucerire. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro